073 720 02 00

Algemeen

Door mr. D.I.J. (Danny) Snijders Gepubliceerd op 10 april 2020

Beste relatie,

In de corona crisis tijd, is het extreem druk bij Snijders Advocaten.

Niet alleen met vragen over de ‘corona compensatieregelingen’, zoals de NOW.

Nee, ook lopen een hoop bedrijven vast in discussies over bijvoorbeeld verhuur, uitlopende bouwtijden en oplevertijden in software implementaties.

Gedupeerden roepen snel ‘overmacht’ en menen daarom niet of later te hoeven betalen.

Anderen zeggen: ik heb er ook niet om gevraagd, maar wil niet het ‘corona bonnetje’ betalen. Want contract is contract en ook ik heb te voldoen aan mijn verplichtingen.

Weet dat wij duizenden bedrijven helpen. Mijn team van 30 professionals draait graag overuren. We werken voor banken en beursfondsen, maar ook voor het MKB. Veel Quote 500 ondernemers staan wij bij met advies en soms in conflict.

Mocht je tegen vraagstukken aanlopen, van financiering tot juridisch en van strategisch tot feitelijk: vraag het ons. Wij kennen de weg. Hebben dit de hele dag aan de hand.

Volg ons ook op LinkedIn voor nieuwsupdates of kijk onze webinars terug, bijvoorbeeld deze, ons webinar over de NOW (voorheen werktijdverkorting) https://youtu.be/rnd43IgXykQ.

Kom op de koffie, we zijn corona proof op 2 meter afstand. Of maak een belafspraak dan wel een videocall via Microsoft Teams, ZOOM of iets dergelijks.

Blijf vooral gezond en let op dat met name de ouderen niet besmet raken.

Warme groet,

Danny Snijders

Nieuws, agenda & in de media

Actueel

Lees alle nieuws

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties