073 720 02 00
Agenda

BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught

Gepubliceerd op 21 mei 2018 Bijgewerkt op 25 juli 2019

04 juli 2018

Heb je ook al zo’n zin in de zomer? Kom die dan met ons inluiden op woensdag 4 juli bij Kasteel Maurick in Vught. Samen met onze partnersSnijders AdvocatenRaros Bouw en XRC gaan we er weer een geweldige zomerborrel van maken. Eigenaren en gastheren van Kasteel Maurick Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo zorgen weer voor verrukkelijke culinaire verrassingen in een feestelijke sfeervolle ambiance met dito entertainment. Deze zomerse borrel in de schitterende kasteeltuin en op de binnenplaats van het in 2015 gerenoveerde kasteel mag je niet missen.

BOB Update

Er was eens een prachtig kasteel in Vught, waar ondernemende mensen elkaar vrolijk ontmoetten. Geen sprookje maar de BOB Zomerborrel van woensdag 4 juli bij Kasteel Maurick. Bijna zomervakantie, wat bijdraagt aan een ontspannen sfeertje, samen met de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo.

BOB Masterclass Voorafgaand aan de BOB Borrel verzorgt internationaal spreker en auteur van vier boeken Cyriel Kortleven de BOB Masterclass. Hij helpt je vastgeroeste patronen te doorbreken en je weer te laten dromen. Leer diverse tools om op zeer korte termijn een groot aantal alternatieven te bedenken. Experimenteer met concrete Nano-acties en leer van je rakelingen.

BOB Talkshow Jan Timmer (85) wordt vaak herkend als ‘die man van Philips’. Hij was een bekend gezicht van tv in de jaren ’90 toen hij als president-directeur van Philips vaak de media haalde, tijdens de grootscheepse Centurion reorganisatie van het elek- tronicabedrijf. Tijdens zijn carrière maakte hij de meest fantastische dingen mee. Zo introduceerde hij de allereerste cd met dochterbedrijf Polygram en danste de twist met Chubby Checker. Meneer Timmer tekende onlangs al zijn verhalen op in een boek en geeft tijdens de BOB Talkshow verschillende ondernemerstips.

Aanmelden viahttp://www.regio-business.nl/agenda/04-07-2018/bob-zomerborrel-kasteel-maurick/

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties