073 720 02 00
In de media

Danny Snijders opvolger Jan Schouten MHMH

Bijgewerkt op

Jan Schouten stopt per 1 november als voorzitter van de aan FC Den Bosch gelieerde stichting Met Heel Mijn Hart, een voortvloeisel uit een samenwerking tussen supporters uit verschillende geledingen. Vice-voorzitter Danny Snijders volgt hem op. De stichting, via welke supporters medeaandeelhouders van de BV FC Den Bosch zijn, werd anderhalf jaar geleden opgericht bij het opzetten van een nieuwe structuur van de betaald voetbalclub. Schouten zal namens ‘Met heel mijn hart’ wel lid blijven van de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch. Volgens Schouten,van 1995 tot 2000 voorzitter van FC Den Bosch, is de stichting inmiddels zo geworteld, dat de tijd rijp is om het voorzitterschap met een gerust hart over te dragen.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties