073 720 02 00
In de media

Danny Snijders over de actie FC Den Bosch

Bijgewerkt op

Komt een supporter bij het voetbalstadion: ‘Waar kan ik m’n spaghetti en houdbare melk neerzetten?’

DEN BOSCH – Nee, dat is niet het begin van een flauwe mop. Althans, niet als het ligt aan FC Den Bosch. Daar hopen ze namelijk dat de supporters massaal die vraag gaan stellen. De club roept zijn supporters op om de kast in te duiken en producten in te zamelen voor de Voedselbank.

De directeur van FC Den Bosch, Edward van Wonderen, heeft aan de spelersgroep, de staf en het kantoorpersoneel gevraagd om in de keukenkast te kijken en producten mee te nemen naar het stadion. Daar wordt het verzameld om het vervolgens naar Omroep Brabant te brengen. Tot 24 december kunnen producten ingeleverd worden bij het stadion.

“Maar ik denk ook dat het heel erg leuk is om onze supporters op te roepen om hetzelfde te doen”, vervolgt Van Wonderen. “Om ze te vragen dat keukenkastje open te gooien. Heb je daar wat in zitten? Neem het mee, kom naar het stadion. Lever het bij ons in, dan zorgen wij dat het op de goede plek terechtkomt.”

‘100 kaarten beschikbaar voor wedstrijd’

FC Den Bosch laat het niet alleen bij het inzamelen, maar wil nog een stapje verder gaan. “We willen honderd klanten van de voedselbank uitnodigen om een wedstrijd van ons mee te maken”, zegt Van Wonderen. “Dat ze met hun gezin, ergens in januari, bij een wedstrijd kunnen zijn. Dan geven we ze een mooie avond en vertroetelen we ze aan alle kanten.”

Dat idee komt uit de hoge hoed van Danny Snijders van Snijders Advocaten, sponsor van FC Den Bosch. Het gaat nu goed met hem, maar hij weet nog dat ze het thuis vroeger ook niet al te breed hadden, dus hij wil helpen. Daarom doneert hij al het eten en drinken dat tijdens de wedstrijd wordt geserveerd.

Even in een droomwereld

Snijders is blij dat ze met FC Den Bosch actie kunnen ondernemen. “Als je hier naar die profvoetballers kan kijken – zeker met een aansprekende tegenstander, dat is ook de bedoeling – dan ben je toch een avond in een andere wereld. Een soort van droomwereld. En ik denk dat dat vooral voor de kinderen ook heel erg fijn is.”

Lees alles over de actie Samen voor de Voedselbank op omroepbrabant.nl/voedselbank

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties