073 720 02 00
In de media

FC Den Bosch wil raddraaiers voor de rechter slepen

Bijgewerkt op

DEN BOSCH – Voor FC Den Bosch is de maat vol. De club wil ‘zonder enig ontzag’ de supporters aanpakken die dinsdagavond tijdens het bekerduel met AZ oerwoudgeluiden maakten in de richting van Jozy Altidore. FC Den Bosch schakelt advocatenbureau Snijders in. “De daders krijgen een stadionverbod en met tv- en camerabeelden uit het stadion willen we hen ook civiel- en strafrechtelijk aanpakken”, zegt advocaat Bart Huijs van Snijders Advocaten. De Bossche burgemeester Rombouts schreef gisteren een persoonlijke brief aan Alitdore. Daarin zegt hij zich te schamen voor het feit dat een deel van de aanhang geen respect voor anderen heeft en nodigt hij de speler uit om de stad Den Bosch te bezoeken.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties