073 720 02 00
In de media

I AM/BASSADOR Danny Snijders

Bijgewerkt op

Er mogen zich de afgelopen maanden heel wat zakelijke successen hebben voorgedaan; niets kan tippen aan de geboorte van zijn derde kind nu een aantal weken geleden. Deze ambassadeur haalt veel energie uit zijn jonge gezin, maar geeft ook graag gas als algemeen directeur van advocatenkantoor Snijders. En wanneer er ’s avonds onder het heimelijke genoegen van een zak bolognese chips nog naar sport kan worden gekeken, is hij een volmaakt gelukkig mens.

Bolognese chips? Echt waar?

“Absoluut. Het summum van lekker. Overigens sta ik mezelf toe dit maar eens per week te eten, terwijl ik me laaf aan een sportwedstrijd. En mijn liefde voor sport beperkt zich gelukkig ook niet alleen tot de passieve variant. Ik ben zo’n 4 uur per week actief bezig met sport. Die chips moet er ook weer af natuurlijk.”

Drie kinderen en een eigen advocatenkantoor. Druk!?

“Zo zie ik dat niet. Natuurlijk is het aanpoten, maar daar houd ik van. Niet lullen, maar poetsen en gas erop zijn veelgehoorde uitspraken uit mijn mond. Ik krijg energie van zaken aanpakken en niet loslaten, totdat ik er alles uit heb gehaald wat erin zit. Of klink ik nu heel erg als een advocaat?”

Best wel ja.

“Een vechtersmentaliteit hoort bij het advocaat zijn, maar dat is natuurlijk niet alles. Onze formule spreekt bedrijven aan, omdat we deze vechtersmentaliteit koppelen aan hoogstaande kwalitatieve kennis. En kennis + vechtersmentaliteit = winnen.”

Gaat die formule ook gepaard met een dresscode?

“Jazeker. Ik ben heel erg kien op stropdassen en blinkende schoenen. Wanneer een van mijn collega’s hier verschijnt zonder stropdas kan ik het niet laten om hier een opmerking over te plaatsen. En niet-gepoetste of, nog erger, afgetrapte schoenen vind ik veel zeggen over de persoon die ze draagt. Ik ben dan serieus benieuwd waarom iemand daar ogenschijnlijk niets om geeft.”

Waar zien we je casual in lopen?

“In een weloverwogen outfit. Dat kan best een gescheurde jeans zijn, maar dan wel met een mooi en kwalitatief shirt erboven.”

Bedenk je dat zelf?

“Ja hoor, maar ik kijk wel graag naar anderen voor inspiratie. Neem de Italianen bijvoorbeeld. Ook al hebben sommigen nog geen euro op de bank, toch zien ze er stijlvol en gekleed uit. Grote klasse vind ik dat.”

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties