073 720 02 00
In de media

Jeroen Bosch Rally

Gepubliceerd op 23 mei 2013 Bijgewerkt op 23 juli 2019

Snijders rijdt mee voor het goede doel

Snijders Advocaten zit sinds augustus 2012 in het markante kasteel Valk in ‘s-Hertogenbosch. Hier werken 20 winnaars die zich richten op de juridische aspecten van het ondernemerschap. Met een gerenomeerde b-to-b incasso praktijk en alle specialismen waar een onderneming mee te maken heeft, hebben we van ontzorgen en strategie ons vak gemaakt. Van MKB tot beursgenoteerd. Een juridische partner die graag uw navigator is. Ons motto is dan ook: Winnen is belangrijker dan meedoen.

Advertentie: Winnen is belangrijker dan meedoen

 

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op basis van 24 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op basis van 24 referenties