073 720 02 00
In de media

Partnership Snijders Advocaten en de Jamfabriek

Bijgewerkt op

Advocatenkantoor C-Law en Snijders Advocaten zijn de nieuwe partners die zich verbinden aan De Jamfabriek.

Mr. Claudia Bruins van C-Law en mr. Danny Snijders van Snijders Advocaten voelen zich betrokken bij De Jamfabriek. Want beide ondernemers weten hoe belangrijk het is om bij de start ervaren partners om zich heen te hebben die vanaf de zijlijn kunnen adviseren en veel voorkomende fouten weten te voorkomen.

Maurice Horsten, directeur N.V. BIM: “Ik ben erg blij met de toetreding van deze nieuwe partners die zich inzetten voor onze startups. Ondernemen gaat gepaard met diverse juridische vraagstukken. Gedegen advies hierover is wenselijk, dan wel noodzakelijk. Vooral bij de start van bedrijven moet de juridische fundering goed zijn.”

De Bossche kantoren zijn al op maatschappelijk vlak actief. Als een juridische sparringpartner stellen ze hun expertise beschikbaar om de startups te adviseren en bij te staan daar waar nodig. Deze experts investeren pro deo in de startups van De Jamfabriek. “Het is van groot belang dat deze startups een gedegen start kunnen maken. Te vaak zien we dat startups in hun enthousiasme zaken niet goed vastleggen en daardoor in de toekomst schade oplopen of achteraf contractueel verkeerde keuzes hebben gemaakt” aldus Danny Snijders. Claudia Bruins vult aan: “De weg ‘van idee naar de markt’ is vaak bijzonder hobbelig. Innovatieve startups verdienen de juiste juridische sturing hierin. Zij zijn immers de toekomst van onze regio.”

Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en zijn er van overtuigd dat C-Law en Snijders Advocaten op juridisch gebied een meerwaarde leveren aan onze startups.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties