073 720 02 00
In de media

Persbericht: Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun

Door Bijgewerkt op In de media

Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren processpecialisten van Snijders Litigation

Wie is Erik Braun?

Erik studeerde ondernemingsrecht en Europees privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg en de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor waar hij als litigator veelvuldig diverse cliënten heeft mogen vertegenwoordigen in de rechtszaal. Erik is een gedreven litigator en procederen is voor hem presteren op het hoogste niveau. Erik is ambitieus, analytisch sterk en gaat altijd voor de winst voor zijn cliënt. Competitiviteit en willen winnen zit Erik in het bloed en daardoor is hij een absolute toevoeging aan het team van enthousiaste litigators.

“Ik ben enorm trots dat wederom zo’n gedreven kwaliteitskracht als Erik Braun kiest voor een overstap naar Snijders Litigation.”, aldus Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten.

Snijders Group

Snijders Litigation is een onderdeel van de Snijders Group. Snijders Group is een topspeler binnen de advocatuur, in de Nederlandse markt. Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Group met een absolute winnaarsmentaliteit voor de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Group werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties