073 720 02 00
In de media

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten

Bijgewerkt op

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten

Vanaf 1 februari 2020 is de heer mr. Willem Plessius van start gegaan bij Snijders Advocaten. Met Willem haalt Snijders Advocaten ruim 20 jaar aan ervaring binnen! Wij zijn dan ook zéér trots dat wij zo’n ervaren advocaat aan ons kantoor mogen binden.

Willem is geboren in Aalsmeer, in 1994 aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgestudeerd en in 1999 als advocaat beëdigd. Met ruim ervaring in de advies- en procespraktijk en een gedegen kennis van het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en het vermogensrecht zal Willem een aanwinst voor het team van Snijders Advocaten zijn.

Willem zal onze experts op het gebied van bouwrecht en ICT-recht komen versterken.

Benieuwd naar wat de heer mr. W. Plessius van Snijders Advocaten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Willem en mail naar dsnijders@snijders-advocaten.nl.

Vragen over dit bericht? Mail naar info@snijders-advocaten.nl of bel naar 073-7200200.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties