073 720 02 00
In de media

Persbericht: wederom uitbreiding Snijders Advocaten: senior advocaat arbeidsrecht

Bijgewerkt op

Vanaf 1 maart 2020 is de zeer ervaren (senior) advocaat mevrouw mr. Alberta Veen-Brom (48 jaar) ons team arbeidsrecht komen versterken.

Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten: ‘Ik ben zeer verheugd en ook trots dat we wederom zo’n enorm ervaren advocaat aan ons groeiende kantoor kunnen toevoegen. We spelen champions league en acteren dus op het hoogste juridische en strategische niveau. Om in die categorie de allerbeste advocaten aan je te kunnen binden is geweldig mooi. Alberta voldoet aan onze hoge eisen: ze is zeer ervaren, gedreven en een autoriteit binnen haar vakgebied. Alleen met top specialisten kunnen we de beste zijn en de beste ondernemingen bedienen. Los daarvan is Alberta ook nog eens een zeer aimabel mens. Ze past binnen de winnaars- en no nonsens cultuur van ons kantoor’.

Alberta Veen-Brom: ’Ik zocht een top kantoor met visie en toekomst. Snijders Advocaten voldoet aan wat ik zocht. Zij zijn leidend in kwaliteit en strategie. Er werken alleen maar gedreven top advocaten in hun vak, in alle specialisaties. Ze zijn gemiddeld hoger opgeleid en meer ervaren dan elders. Bovendien is de cultuur van ‘doe maar normaal en win je zaak’ zeer aansprekend. Het werkgebied is bij bedrijven door heel Nederland. Ik ben enorm blij hier aan de slag te gaan’.

Alberta is vergaand gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft onder meer van 2009 tot en met 2017 haar eigen kantoor gevoerd (arbeidsrecht, algemene praktijk) en ze heeft internationale ervaring opgedaan in de Cariben. De afgelopen twee jaar was zij werkzaam op een advocatenkantoor in Eindhoven op de sectie Arbeidsrecht. Zo kwam zij op onze radar en hebben wij haar verleid over te stappen. Alberta adviseert en procedeert dus meer dan tien jaren succesvol over alle facetten binnen het arbeidsrecht. Van individueel ontslag tot reorganisatie.

Naast het werk als advocaat, geeft Alberta ook diverse lezingen waar uiteenlopende onderwerpen aan bod komen en ruimte is voor vragen en tips. Vraag dus gerust om een voorstel op maat voor uw HR afdeling. Een bijpraat sessie of sparring afspraak is zo gemaakt. Mail naar aveenbrom@snijders-advocaten.nl of dsnijders@snijders-advocaten.nl.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 24 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 24 referenties