073 720 02 00
Nieuws

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten

Door Gepubliceerd op 5 januari 2021

Vanaf 1 januari 2021 verwelkomt Snijders Advocaten Bas van Schijndel in haar team.

Bas is 24 jaar oud en geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Bas volgde de bachelor rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Aansluitend is hij afgelopen september afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als afstudeerrichting Ondernemingsrecht. Bas maakt nu de overstap van Taxperience naar Snijders Advocaten, waar hij zich zal gaan richten op de incasso- en proces praktijk.

Bas is ambitieus en zeer gemotiveerd en is pas tevreden als beide partijen tevreden zijn met de uitkomst. Met zijn communicatief sterke en assertieve houding, doorzettingsvermogen en analytische denkwijze zal Bas een aanwinst zijn voor het team van Snijders Advocaten. Snijders Advocaten is een topspeler in de Nederlandse markt.

Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Advocaten met een absolute winnaars mentaliteit naar de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Advocaten werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Bas heeft ontzettend veel zin om het team van experts binnen de incasso- en de procespraktijk te komen versterken.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties