073 720 02 00
In de media

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten

Door Bijgewerkt op In de media

Vanaf 1 februari 2021 verwelkomt Snijders Advocaten Jordy Meerman in haar team van hoog opgeleide specialisten.

Jordy studeerde recht- en bedrijfsmanagement aan de universiteit van Tilburg en heeft 10 jaar gewerkt als bedrijfsjurist & advocaat, waarin hij zich gespecialiseerd heeft in het franchiserecht. Na een kleine uitstap naar de accountancy kiest Jordy er op zijn 43e voor, om de overstap te maken naar Snijders Advocaten, waar hij deel uit zal maken van het gespecialiseerde ondernemingsrecht team.

Jordy is analytisch scherp en ijzersterk om complexe problemen te vertalen naar praktisch toepasbare oplossingen. De nauwgezette en doelgerichte mentaliteit van Jordy komen ook terug in zijn sport. Jordy heeft diverse keren een top-10 notering behaald bij het Nederlands kampioenschap tijdrijden binnen de wielrensport. Snijders Advocaten kijkt uit naar de samenwerking met Jordy.

Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten: ‘ik ben enorm trots dat wederom zo’n ervaren kwaliteitskracht als Jordy Meerman kiest voor een overstap naar Snijders Advocaten. Wij leveren top kwaliteit, dus dat vraagt om senioriteit’

Snijders Advocaten is een topspeler in de Nederlandse markt. Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Advocaten met een absolute winnaarsmentaliteit naar de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Advocaten werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

 

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties