073 720 02 00
In de media

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten: Legal Counsel

Gepubliceerd op 24 juli 2020

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten: Legal Counsel

mr. Youssef Arssi zal als Legal Counsel werkzaam zijn bij Snijders Interim.

In 2018 is Youssef Arssi afgestudeerd aan de Radboud University en heeft tijdens zijn studie als griffier op diverse afdelingen bij de rechtbank Gelderland gewerkt. Tussen 2017 en heden heeft Youssef gewerkt als juridisch medewerker bij de gemeente Roermond en een middelgroot advocatenkantoor.

Voor Snijders Interim zal Youssef een bepaalde tijd werkzaam zijn op een groot kantoor in Amsterdam, waarbij hij tussentijds intensief contact zal behouden met zijn collega’s in ’s-Hertogenbosch.

Het volgen van meerdere cursussen zoals: Coaching bij Universiteit Maastricht, Law Extra aan de Radboud Honours Academy en een summercourse Romeins recht aan het Koninklijk Nederlands Instituut Rome en het verrichten van diverse nevenactiviteiten op juridisch gebied maakt dat Snijders Interim Youssef Arssi graag deel uit laat maken van het team.

Voor al uw juridische vragen kunt u terecht op onze website www.snijders-advocaten.nl of belt u naar 073-7200200 en een afspraak is zo gemaakt!

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties