073 720 02 00
Nieuwe medewerker

Persbericht: uitbreiding Snijders Incasso Advocaten

Door Bijgewerkt op Nieuwe medewerker

Per 8 november 2021 is advocaat mr. Wouter Meijs, Snijders Incasso komen versterken. Wouter wordt gekenmerkt door zijn pragmatische houding en oeverloze motivatie. Wouter zorgt ervoor dat uw facturen betaald worden. Als ervaren incasso advocaat, werkzaam voor veelal MKB bedrijven, zorgt hij voor directe actie en resultaat. Zijn persoonlijkheid en gedreven werkwijze sluiten naadloos aan op het hands-on DNA dat Snijders Advocaten kenmerkt.

Door oog te hebben voor de belangen van zijn cliënten, zorgt Wouter voor snelle betaling van uw facturen, zonder hoge kosten. Exact de ontzorging die een MKB ondernemer en elk willekeurig bedrijf zoekt.

Wouter studeerde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Wouter werkte eerder als buitengriffier bij de Rechtbank Gelderland. Tevens studeerde Wouter gedurende een half jaar aan de Manchester Metropolitan University te Manchester. Hierdoor is Wouter bekwaam in meerdere talen, maar Engels bij uitstek. Na zijn studie is Wouter bij een ander advocatenkantoor uit ’s-Hertogenbosch in dienst getreden. Meteen raakte hij verknocht aan de wereld van crediteuren die ten onrechte aan het lijntje worden gehouden. Wouter bijt zich vast in uw kwestie en gaat net zo lang door tot uw doel bereikt is.

Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten

“De incassopraktijk van Snijders Incasso staat al bijna 20 jaar bekend als een van de beste in de markt. Voor honderden bedrijven incasseren we als specialist op de meest effectieve manier de onbetaalde facturen. Door de vele tevreden klanten die ons hun facturen en debiteurenbeheer toevertrouwen, groeien we uiteraard. Ik zoek steevast de beste advocaten in de markt. Wouter viel op door zijn vasthoudendheid, gedrevenheid en vooral goede resultaten. Wouter wilde een stap vooruit maken in zijn carrière en ik ben daarom trots en verheugd dat hij kiest voor ons kantoor. Een mooie bevestiging van onze leidende positie”.

Snijders Advocaten is een topspeler in de Nederlandse markt. Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Advocaten met een absolute winnaars mentaliteit naar de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Advocaten werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties