073 720 02 00
Nieuws

Persbericht: uitbreiding team Litigation en Corporate/ M&A

Bijgewerkt op

Met gepaste trots delen wij mede dat Snijders Advocaten haar Litigation en Corporate/ M&A team gaat uitbreiden! Vanaf 1 augustus 2019 gaat mevrouw mr. Ibtisame El Ajjouri van start bij Snijders Advocaten.

Ibtisame was sinds 2018 verbonden aan een groot advocatenkantoor op de Zuid-As, (Lexence). Hier was zij gespecialiseerd in de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk en heeft ondernemingen veelal geadviseerd over diverse vraagstukken op het gebied van fusies, overnames en private equity transacties. Zij heeft met name opgetreden voor nationale en internationale ondernemingen.

Ibtisame is een groot en gewild talent en we zijn dan ook zeer trots dat deze advocaat de overstap maakt van Lexence naar Snijders Advocaten. Wij zien het als een volgend teken dat we bij de juridische top van Nederland behoren. Hopelijk volgen er in de toekomst meer mensen van de Zuid-As in Amsterdam naar Snijders Advocaten.

Benieuwd naar wat mevrouw mr. Ibtisame El Ajjouri van Snijders Advocaten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Ibtisame en mail naar dsnijders@snijders-advocaten.nl.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties