073 720 02 00
Nieuwe medewerker

Persbericht: wederom uitbreiding bij Snijders Advocaten

Door Bijgewerkt op Nieuwe medewerker

Vanaf 10 januari 2022 verwelkomt Snijders Advocaten de senior advocaat mevrouw mr. Hazan Senyuva in haar team van hoog opgeleide (arbeidsrecht)specialisten.

Hiervoor heeft zij vele jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht, waar zij zich heeft beziggehouden met het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord voor zowel nationale als internationale cliënten, van MKB- tot grote ondernemingen. Zij staat ook werknemers bij. Hazan heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Momenteel volgt zij de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht. In juni a.s. verwacht zij deze met een goed resultaat af te ronden.

Hazan is gedreven, kritisch en investeert graag in een sterke vertrouwensband met haar cliënten. Ze helpt haar cliënten graag de juiste route te kiezen om hun doelen te bereiken. Cliënten beschrijven Hazan als een praktische sparringpartner, met een scherp oog voor kansen en mogelijkheden en waarderen haar aanpak en heldere adviezen.

Mr. Hazan Senyuva: “Ik ben enorm onder de indruk van het team en de werkwijze van Snijders Arbeidsrecht. Ik was toe aan een volgende ambitieuze stap. Werken voor mooie ondernemingen vanuit ervaring en kwaliteit. Bij Snijders Arbeidsrecht vind ik een team van gedreven specialisten die elkaar elke dag beter maken. Daarbij is de sfeer ook nog eens optimaal. Dat merken de cliënten in het resultaat. Ik heb enorm zin in deze nieuwe uitdaging”.

Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten

“Geweldig dat zo’n gedreven top advocaat als Hazan de overstap maakt naar ons kantoor. Het is veelzeggend dat wederom een senior advocaat uit de Randstad de overstap maakt. We bedienen inmiddels zowel in de Randstad als Noord-Brabant, Gelderland en andere provincies enorm veel bedrijven, ook bij hun arbeidsrechtelijke vraagstukken. Dat doen we vanuit diepgaande kennis en specialisatie bij Snijders Arbeidsrecht. Onze no-nonsense en resultaat gedreven aanpak is gelukkig erg gewild bij zowel directies als HR-afdelingen, zowel bij MKB als grootbedrijf. Het voordeel van een topteam boven een eenpitter of individu bij een advocatenkantoor is vanzelfsprekend.

Snijders Arbeidsrecht verwelkomt Hazan met open armen zodat zij het groeiend team van senior experts binnen de arbeidsrechtpraktijk kan komen versterken. Heel bijzonder dat we met Snijders Arbeidsrecht in dit tempo zo de Nederlandse bedrijvenmarkt bestormen. We werken in de top van de markt en borgen de kwaliteit in de groeifase waarin we zitten met weer een topspecialist. Groei kan alleen door heel veel tevreden cliënten. Ik ben dus enorm trots”.

Snijders Advocaten is een topspeler in de Nederlandse markt. Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Advocaten met een absolute winnaars mentaliteit naar de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Advocaten werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties