073 720 02 00
HR

Presentatie Wet Arbeidsmarkt in Balans bij Job Investment

Gepubliceerd op 18 september 2019
Afgelopen donderdag, 12 september jl., heeft Job Investment haar nieuwe pand geopend. Tijdens deze opening heeft Nina Duine, arbeidsrecht advocaat bij Snijders Advocaten, de aanwezigen bijgepraat over de Wet Arbeidsmarkt in Balans en een aantal belangrijke wijzigingen in dat verband. Onder andere zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: de aangepaste ketenregeling, de veranderingen met betrekking tot de transitievergoeding, de nieuwe ontslaggrond en de nieuwe positie van oproepkrachten.
De presentatie was onderdeel van de feestelijke opening en werd gevolgd door een inspirerende lezing van meervoudig olympisch en wereldkampioen hockey, Jacques Brinkman.
Snijders Advocaten dankt Job Investment voor de uitnodiging en feliciteert Job Investment nogmaals met het prachtige pand.
Meer weten over onze sectie arbeidsrecht? Neem dan contact op via 073-7200200 of per e-mail: nduine@snijders-advocaten.nl

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties