073 720 02 00
Agenda

Save the Date!

Gepubliceerd op 11 maart 2020 Bijgewerkt op 11 maart 2020

Snijders Advocaten organiseert weer een arbeidsrecht seminar

Wanneer? Op donderdag 30 april 2020 om 14.30 uur

Waar? Noble Kitchen (Bernardus Golf & Memories)

Waarover? Actualiteiten Arbeidsrecht 2020

Tijdens dit seminar wordt u bijgepraat over een aantal actuele onderwerpen in het arbeidsrecht. Uiteraard aan de hand van nieuwe jurisprudentie en praktische tips.

Het bijwonen van het seminar is kosteloos.

Wilt u erbij zijn? Meldt u dan snel aan door een e-mail te sturen naar:
arbeidsrecht@snijders-advocaten.nl of klik hier.

Begin april 2020 volgt nadere informatie over het volledige programma.

Nieuws, agenda & in de media

Actueel

Lees alle nieuws

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties