073 720 02 00
Agenda

Seminar. De twee belangrijkste overeenkomsten in het arbeidsrecht

Bijgewerkt op

11 april 2019

Ook in 2019 zullen wij, zoals jullie van team Arbeidsrecht gewend zijn, twee seminars houden.
Het eerste seminar zal plaatsvinden op donderdag 11 april 2019 om 15:30 uur.

Het onderwerp van dit seminar is ‘De twee belangrijkste overeenkomsten in het arbeidsrecht’.
Tijdens dit seminar bespreken wij de achtergronden en valkuilen van de arbeidsovereenkomst en de vaststellingsovereenkomst. Tevens zullen wij jullie voorzien van een aantal praktische tips.

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via deze link. Het bijwonen van het seminar is kosteloosBegin maart 2019 zullen we jullie nader informeren over het volledige programma.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen bij de prachtige Golfclub Bernardus in Cromvoirt waar Snijders Advocaten één van de 25 corporate members is.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties