073 720 02 00
In de media

Snijders Advocaten broeksponsor FC Den Bosch

Bijgewerkt op

FC Den Bosch en SNIJDERS Advocaten hebben de handtekeningen gezet onder een nieuw partnership. Het in ‘s-Hertogenbosch gevestigde advocatenkantoor prijkt ook in het jubileumjaar op de wedstrijdbroeken van het eerste elftal en zal bovendien tijdens thuiswedstrijden van de Bossche selectie zichtbaar zijn op de LED-boarding.

Manager algemene zaken Theo Teelen over de samenwerking: “FC Den Bosch is bijzonder content met de verlenging van de samenwerking als broeksponsor. FC Den Bosch en SNIJDERS Advocaten hebben samen een lange en prettige geschiedenis. Danny Snijders en Bart Huijs zijn namens het advocatenkantoor zowel privé als bedrijfsmatig al geruime tijd aan de Bossche club verbonden. Enerzijds als supporters, bestuurders en adviseurs en niet in de laatste plaats als gewaardeerde sponsor. We zijn verheugd met het in ons gestelde vertrouwen en hopen gezamenlijk de komende jaren nog vele mooie stappen te kunnen gaan zetten. Prachtig dat de enorme groei van SNIJDERS Advocaten ook leidt tot groei in steun aan onze mooie club.”

Directeur Danny Snijders namens SNIJDERS Advocaten: “Al meer dan 12 jaar is SNIJDERS Advocaten nauw betrokken bij FC Den Bosch, zowel als huisadvocaat, bestuurlijk als middels sponsoring. FC Den Bosch verricht binnen onze stad zeer nadrukkelijk ook een maatschappelijke rol. Door velen onderschat en vaak niet gezien. SNIJDERS Advocaten heeft mede daarom haar sponsoring gecontinueerd, zodat deze maatschappelijke rol ook in de toekomst gedragen kan worden door de club. Ons blauwwitte hart klopt harder dan ooit en we hopen dat deze uitbreiding ook andere sponsors over de streep gaat trekken om een extra stap te zetten. We zetten onze naam een jaar lang op de mooie broek van FC Den Bosch en hopen dat de spelers deze broek met trots en dezelfde winnaarsmentaliteit als onze advocaten gaan dragen.”

SNIJDERS Advocaten

SNIJDERS Advocaten staat voor u als ondernemer, organisatie of instelling klaar als allround juridisch partner. Een advocatenteam van meer dan 25 professionals met hoofdvestiging in Kasteel Valk te ‘s-Hertogenbosch. Werkzaam als adviseur en sparringpartner om problemen bij uw bedrijf te voorkomen. Maar uiteraard ook als ervaren troubleshooter bij conflicten die een duidelijke aanpak nodig hebben. De reputatie van SNIJDERS Advocaten op dat vlak staat door jarenlang succes in de civiele procespraktijk als een huis. Door deze werkwijze zorgen wij voor een persoonlijke, betrokken en zeer slagvaardige manier van werken. Samen denken in oplossingen en niet in problemen is ons motto. Een motto dat we dagelijks met veel enthousiasme en elan in de praktijk brengen bij de vele bedrijven die we bedienen.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties