073 720 02 00
Agenda

Uitnodiging: seminar arbeidsrecht actualiteiten op 2 december 2021

Door Bijgewerkt op Agenda

Wij zijn blij dat het eindelijk weer mag en kan! We mogen jullie verwelkomen op een inspirerend seminar op donderdag 2 december 2021 waarin wij jullie bijpraten over de laatste arbeidsrecht actualiteiten. Aansluitend op ons seminar is er uiteraard een borrel.

Wat, waar & wanneer

Locatie: Bernardus Golf
Datum: 2 december 2021
Programma: start om 16.00 uur en eindigt om 18.30 uur
Onderwerp: Seminar: arbeidsrecht actualiteiten 2 december 2021:

  • Coronarechtspraak; wat nemen wij mee voor de toekomst?
  • Thuiswerken; wat zijn de rechten en plichten en wie is verantwoordelijk?
  • Andere uitspraken; wat zijn interessante arbeidsrechtelijke uitspraken geweest in 2021?

Aanmelden

Wij zien u graag op ons arbeidsrecht seminar. Wilt u erbij zijn? Klik dan hier om u aan te melden.

Speciale aandachtspunten

  • Bij ontvangst vragen we u om een corona toegangsbewijs, dus een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Bij voorkeur scannen we deze middels de QR code van de CoronaCheck-app;
  • Aangezien de coronamaatregelen nog kunnen wijzigen, zullen wij u uiterlijk twee dagen voor het seminar de laatste stand van zaken doorgeven.

Graag tot dan!

Team Snijders Arbeidsrecht

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties