073 720 02 00
Nieuws

Uitnodiging stikstof speeddatesessies: oplossing voor stikstofproblematiek

Door Bijgewerkt op

Zijn uw projecten ook vertraagd of stopgezet vanwege de stikstofuitspraak (PAS)? Op 29 mei 2019 oordeelde de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dat het Programma Aanpak Stikstof (PAS) niet meer gebruikt mag worden voor vergunningverlening. Het PAS maakte het kort gezegd mogelijk om stikstof uitstotende activiteiten toe te laten, vooruitlopend op de positieve effecten van PAS-maatregelen. Zo’n toestemming ‘vooraf’ mag niet meer. Wij zien dat er veel onduidelijkheid is waardoor overheden projecten stilleggen. Inmiddels zijn er enkele oplossingen bekend en niet voor alle projecten is volledige stillegging nodig.

Loopt u tegen problemen aan en wilt u hierover sparren met een deskundige, dan nodigen wij u hierbij uit voor een speeddatesessie met Annemarie Posset van Snijders Bestuursrecht.

Op vrijdag 4 oktober 2019 zal Annemarie Posset, specialist op het gebied van de recentelijke stikstofuitspraak, diverse speeddatesessies houden. Tijdens een speeddatesessie van 30 minuten kunt u uw probleem (met betrekking tot de PAS) voorleggen aan Annemarie Posset en zal zij u informeren over mogelijke oplossingen.

Aanmelden voor een speeddatesessie kan via yvdzwan@snijders-advocaten.nl. Hierbij kan tevens een voorkeurstijdstip worden aangegeven.

De speeddatesessies zijn als volgt ingedeeld:
Sessie 1: 13:00 uur t/m 13:30 uur
Sessie 2: 13:45 uur t/m 14:15 uur
Sessie 3: 14:30 uur t/m 15:00 uur
Sessie 4: 15:15 uur t/m 15:45 uur
Sessie 5: 16:00 uur t/m 16:30 uur
Sessie 6: 16:45 uur t/m 17:15 uur

Bij meer interesse zal er een extra middag worden georganiseerd.

Het bijwonen van een speeddate is kosteloos en zal plaatsvinden bij Kasteel Valk te ‘s-Hertogenbosch.

Met vriendelijke groet,

Team Bestuursrecht

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties