073 720 02 00
Nieuws

Voorwoord

Door Bijgewerkt op

Beste relatie,

Helaas zijn wij als ondernemers nog niet in rustig vaarwater beland. Veel vragen die wij binnen krijgen gaan over hoe te anticiperen op de onzekere toekomst. Deze vragen zijn complex en raken vaak meerdere rechtsgebieden. Wij hebben speciale Snijders Advocaten-teams voor o.a. Horeca & Vastgoed voor je klaarstaan om met je mee te kijken, je te adviseren over vervolgstappen en een plan van aanpak te maken om stappen te kunnen ondernemen die het beste voor jouw onderneming zijn. Je krijgt dan één aanspreekpunt maar wel met een heel team tot je beschikking dat gespecialiseerd is in jouw branche, en met ultra gespecialiseerde kennis binnen diverse andere rechtsgebieden. Zo kunnen we jou gemakkelijk een totaaloplossing bieden.

Snijders Advocaten blijft groeien en blijft zich ontwikkelen. Naast het aantrekken van gespecialiseerde kennis en kunde binnen het arbeidsrecht, familierecht & bestuursrecht en het aanstellen van een nieuwe financial manager, ontstaan er ook prachtige samenwerkingsverbanden binnen de diverse branches. In de volgende nieuwsbrief daarover meer!

Houd ons in de gaten in de media (Brabants Dagblad, Financieel Dagblad, deTelegraaf etc) en volg ons op LinkedIn en Facebook. Er staan mooie publicaties op stapel zoals o.a. een geweldig interview door onze eigen Danny met Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter, en met John Groenewoud, president van Built to Build Vastgoed, over de huidige ontwikkeling binnen vastgoed Nederland. Dit is er eentje die je niet wilt missen! Kijk hier het hele interview.

Interview Maarten de Gruyter en John Groenewoud

Uiteraard is dit alles ook terug te vinden op onze website www.snijders-advocaten.nl

Mocht je zin hebben in een kop koffie om eens vrijblijvend kennis te maken of bij te praten, uiteraard met inachtneming van de RIVM-regels; de deur staat altijd voor je open!

Hartelijke groet,

Merel van der Bijl
Client Service Director
+31 (0) 6 421 524 61

Nieuws, agenda & in de media

Actueel

Wat is een getuigenverhoor?
Nieuws
WAADI & boetes
Nieuws
2 februari 2021
WAADI & boetes Lees meer
Lees alle nieuws

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties