073 720 02 00
Agenda

Webinar: ‘Actualiteiten Arbeidsrecht 2020’ donderdag 30 april 2020 om 12.00 uur

Gepubliceerd op 28 april 2020

Naast onze ‘live’ seminars op inspirerende locaties houden wij u ook up-to-date met onze interactieve webinars. Het allereerste Snijders Advocaten webinar, welke heeft plaatsgevonden op 9 april 2020, was een groot succes en dit smaakt naar meer! Zet aanstaande donderdag, 30 april 2020, 12:00 uur, alvast in uw agenda, want dan vindt het tweede interactieve webinar plaats. Tijdens dit webinar praten mr. Alberta Veen-Brom en mr. Nina Duine u bij over actualiteiten in het arbeidsrecht. Niet alleen de laatste stand van zaken omtrent de corona-regelingen, maar ook de WAB, de Regeling compensatie transitievergoeding en de billijke vergoeding worden – aan de hand van actuele jurisprudentie – besproken. Ook tijdens dit webinar is er gelegenheid om vragen te stellen. Deelname aan dit webinar is kosteloos en u kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: hr@snijders-advocaten.nl

 

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 25 referenties