073 720 02 00
Nieuws

Webinar: De NOW en uw bedrijf, donderdag 9 april 2020 om 12.00 uur

Gepubliceerd op 6 april 2020

De NOW en uw bedrijf

Alles wat u moet weten over de NOW

De NOW is een feit en de loketten zijn al open. Tijdens ons webinar op donderdag 9 april om 12.00 uur praten we u helemaal bij. We zullen toelichten hoe de regeling in elkaar zit, waar de haken en ogen zitten en we geven nuttige tips en tricks. Vraagt u zich af of het zinvol is voor uw bedrijf om NOW-subsidie aan te vragen, of twijfelt u misschien tussen NOW-subsidie of toch bedrijfseconomisch ontslag? Dan moet u zeker kijken. Het webinar is gratis en interactief. U kunt dus tijdens de uitzending ook vragen stellen.

Klik hier om u aan te melden.

Nieuws, agenda & in de media

Actueel

Lees alle nieuws

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties