073 720 02 00
Nieuws

Webinar >> Herstructureren in coronatijd? SAVE THE DATE

Door Bijgewerkt op

Herstructureren in coronatijd? SAVE THE DATE!

Snijders Advocaten organiseert op 9 maart 2021 een live webinar over ‘herstructurering in coronatijd’. In het webinar gaat Danny Snijders (Eigenaar en directeur) in op het herstructureren van uw bedrijf, waarbij ook een faillissementsscenario en de (on)mogelijkheden worden besproken. Thijs van Liempd (partner arbeidsrecht en privacy) vertelt alles over de arbeidsrechtelijke mogelijkheden van herstructurering en neemt daarbij uiteraard de NOW mee. Ook als jouw bedrijf nog wel kerngezond is, is dit webinar interessant! Tips & tricks worden gedeeld die iedere ondernemer verder helpt.

Tijdens het webinar worden live gestelde vragen beantwoord!

Hoe ziet het live programma eruit?

11.45 uur – 12.00 uur:  digitale inloop
12.00 uur – 12.30 uur : herstructurering en faillissementen
12.30 uur – 13.00 uur:  reorganisatie
13.00 uur – 13.15 uur:  uitloop

Schrijf je hier in! Na inschrijving ontvang je van ons een link waarmee je deel kunt nemen.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties