Agenda

BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught

04 juli 2018

Heb je ook al zo'n zin in de zomer? Kom die dan met ons inluiden op woensdag 4 juli bij Kasteel Maurick in Vught. Samen met onze partners Snijders Advocaten, Raros Bouw en XRC gaan we er weer een geweldige zomerborrel van maken. Eigenaren en gastheren van Kasteel Maurick Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo zorgen weer voor verrukkelijke culinaire verrassingen in een feestelijke sfeervolle ambiance met dito entertainment. Deze zomerse borrel in de schitterende kasteeltuin en op de binnenplaats van het in 2015 gerenoveerde kasteel mag je niet missen.

BOB Update  

Er was eens een prachtig kasteel in Vught, waar ondernemende mensen elkaar vrolijk ontmoetten. Geen sprookje maar de BOB Zomerborrel van woensdag 4 juli bij Kasteel Maurick. Bijna zomervakantie, wat bijdraagt aan een ontspannen sfeertje, samen met de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo.

BOB Masterclass Voorafgaand aan de BOB Borrel verzorgt internationaal spreker en auteur van vier boeken Cyriel Kortleven de BOB Masterclass. Hij helpt je vastgeroeste patronen te doorbreken en je weer te laten dromen. Leer diverse tools om op zeer korte termijn een groot aantal alternatieven te bedenken. Experimenteer met concrete Nano-acties en leer van je rakelingen.

BOB Talkshow Jan Timmer (85) wordt vaak herkend als ‘die man van Philips’. Hij was een bekend gezicht van tv in de jaren ’90 toen hij als president-directeur van Philips vaak de media haalde, tijdens de grootscheepse Centurion reorganisatie van het elek- tronicabedrijf. Tijdens zijn carrière maakte hij de meest fantastische dingen mee. Zo introduceerde hij de allereerste cd met dochterbedrijf Polygram en danste de twist met Chubby Checker. Meneer Timmer tekende onlangs al zijn verhalen op in een boek en geeft tijdens de BOB Talkshow verschillende ondernemerstips.

Aanmelden via: http://www.regio-business.nl/agenda/04-07-2018/bob-zomerborrel-kasteel-maurick/

 

BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught