073 720 02 00

Bouw, Infra, Installatie

Snijders Advocaten staat al meer dan 15 jaar gerenommeerde partijen bij uit de bouw. Van opdrachtgever, architect tot aannemer en onderaannemer. Van extreem groot tot ZZP-er. Van civiele techniek tot glasvezel. Van klassieke aannemer tot montagespecialist. Van aannemingsovereenkomst / aanneming van werk tot regie opdracht. Snijders is de effectieve advocaat bouwrecht met daadkracht die uw werk en branche begrijpt.

Specialisatie en ervaring in de bouw

Onze specialisatie en ervaring in bouw gerelateerde zaken reikt ver. Van Raad van Arbitrage voor de Bouw (zie www.raadvanarbitrage.nl) tot zaken bij rechtbank en gerechtshof. We procederen en adviseren bij contractvorming. We zijn in de bouw / aannemerij / infra en installatiebranche de huisadvocaat of processpecialist voor deze partijen in het bouwrecht, arbeidsrecht, incasso en contractadvies.

Glasvezel en kabelbedrijven

Van grootste Nederlandse kabelbedrijf, telecombedrijven tot de leidende partijen in de glasvezelbranche: Snijders Advocaten heeft succesvol voor ze geprocedeerd tegen zuid-as kantoren. Ook in de juridische advisering, van overname contract, herstructurering, ontslagzaken en incasso: alle disciplines zijn de afgelopen 15 jaar voorbij gekomen bij Snijders Advocaten.

Meer / minderwerk, oplevering, aannemingsovereenkomst, bestek, kwaliteit

Veel procedures gaan daarbij over meer/minder werk. Ook aanbestedingsdiscussies, discussies over de aannemingsovereenkomst/aanneming van werk, oplever- en kwaliteitsgeschillen zijn zeer veel voorkomend. We zijn met recht een specialist te noemen in deze branche. We kunnen uiteraard vele prachtige winnende uitspraken overleggen uit eigen praktijk. Deze praktijk blijft groeien, mede vanwege de vele bouw(gerelateerde) bedrijven in Noord-Oost Brabant. We staan echter bouwbedrijven bij uit heel Nederland.

Architecten specialisatie

Ook hebben we een bijzondere connectie met meerdere architecten(-bureaus). Voor de grotere van Nederland, maar ook de kleinere hebben we succesvol opgetreden.

Referenties van succes

Problemen met een aannemingsovereenkomst/aanneming van werk? Vraag gerust naar referenties van DGA’s of managers van bouwbedrijven, installatiebureaus, isolatiebedrijven, architecten, infra bedrijven, glasvezelbedrijven of onderaannemers, zodat u zeker weet dat u bij het beste advocatenkantoor zit in deze branche.

Perfecte match

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties