073 720 02 00

Private Equity & corporate finance

Onze cliënten zijn veelal investeerders. Van klein tot groot. Van strategisch tot behoudend. Ze raadplegen ons op het hoogste niveau bij overnames en juridische conflicten. Ook vragen ze ons om zaken ‘op te ruimen’, zoals debiteuren incasso bij het bedrijf waarin ze participeren en / of investeren. Reorganisatie en overige herstructureringsmaatregelen zijn ook voorkomende opdrachten aan ons kantoor. Snijders Advocaten is de advocaat private equity die op pragmatische en betaalbare wijze de private equity en corporate finance branche volledig ontzorgt.

M&A fusie overname specialist

Snijders Advocaten werkt zowel direct voor private equity als indirect via de corporate finance praktijk in overname’s. Van due dilligence tot overname contract. Als onderhandelaar of als veilig slot op de deur door een laatste check van het contract / S.P.A. Het zeer ervaren team van advocaten m&a / overname van Snijders Advocaten kan u helpen bij alle voorkomende zaken rondom de overname.

Overige diensten private equity

Omdat de meeste clienten in deze branche graag zien dat zaken goed lopen bij een target participatie danwel reeds geacquireerde participatie, worden we als huisadvocaat private equity gevraagd zaken te monitoren, af te handelen of op te lossen. Dat kan dus zijn op reorganisatorisch / arbeidsrechtelijk vlak, op invordering / incasso van debiteuren maar ook op huurcontracten of andere kwesties die moeten worden opgelost binnen een bedrijf ‘in de portefeuille’.

Huisadvocaat en referenties private equity

Omdat we eenvoudig kunnen roepen dat we de beste advocaat in de private equity en corporate finance branche zijn, wil dat nog niet zeggen dat het ook zo is. Onze cliënten en resultaten echter bewijzen onze kennis en kunde. Kijk daarom naar de openbare referenties op onze website. Ook kunt u rechtstreeks vragen aan onze advocaten om extra (niet openbare) referenties van bedrijven uit deze sectoren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties