073 720 02 00

Daadkracht

Liever geen ellenlange processtukken, maar eerder beslaglegging of kort geding als het kan.

Vechtlust

Bij ons dus geen trage, lankmoedige advocaten. Maar no-nonsense pitbulls die vechten voor uw zaak.

Kwaliteit

Extreme kennis van het recht en processtrategie. Ervaren in winnen in kort geding, bodemzaken tot aan de Hoge Raad en de OK.

daadkracht + vechtlust + kwaliteit = winnen

Dé formule om een conflict zo snel mogelijk te winnen

Dé litigation specialist van Nederland

Snijders Litigation

Wij zijn Snijders Litigation. Een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Voor heftige conflicten. Conflicten die moeten worden gewonnen. Conflicten tussen aandeelhouders of zakelijke partijen. We werken voor cliënten die besloten hebben dat er alles aan moet worden gedaan te winnen. Het hoogste segment in de markt. Ofwel: als verliezen géén optie is en u een echte pitbull zoekt.

Wij kennen de weg. Wij zijn allen afkomstig van Snijders Advocaten, het meest succesvolle kantoor qua leverage in Nederland. Snijders Litigation is zich vergaand gaan specialiseren in winnen in proces, processtrategie en grote zakelijke conflicten. Corporate litigation specialisten dus. Samen hebben we meer dan 50 jaar aan ervaring in het bijstaan van ondernemers en bedrijven in grote conflicten. We hebben winst op onze naam staan op vrijwel alle grote (zuid-as) kantoren.

We zijn ervaren in winnen in kort geding, bodemzaken tot aan de Hoge Raad en Ondernemingskamer. Ook in arbitrage bij het NAI en Raad van Arbitrage voor de Bouw.

We zijn vaak een verlengstuk van legal counsels / bedrijfsjuristen. Als ze eenmaal het verschil ervaren met ‘gewone’ (zuid-as of regio) advocaten, gaan ze nooit meer weg. Wij zijn beter en meer gedreven.

Om die reden kunnen we (met toestemming van onze tevreden relaties) in vertrouwen vele, vele winnende uitspraken tonen aan u. Uitspraken van beursgenoteerde bedrijven, banken en overheid, maar zeker ook van MKB en familiebedrijf.

Geen blabla, maar harde feiten. We staan u graag bij. Maak nu direct een vrijblijvende afspraak om uw conflict te bespreken.

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties