073 720 02 00

Wat is het HR abonnement?

Het arbeidsrecht is constant aan verandering onderhevig. Dergelijke veranderingen vergen een grote mate van aanpassingsvermogen van uw HR-afdeling en het is vaak lastig om het overzicht te behouden in de stortvloed aan informatie en nieuwe jurisprudentie die over uw HR-adviseurs heen komt.

Snijders Advocaten scheidt voor u graag de hoofd- van de bijzaken en houdt voor u bij wat specifiek voor uw organisatie van belang is. Op die manier draagt Snijders Advocaten een steentje bij aan het soepeler functioneren van uw HR-afdeling.

Daarom biedt Snijders Advocaten bedrijven het HR abonnement aan. Met het HR-abonnement heeft u een vaste contactpersoon en sparringpartner die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw organisatie.

Tarieven

Voor onze HR praktijk hebben wij gekozen voor een abonnement waar u voor
€ 24,95 excl. BTW per maand gebruik kunt maken van onze diensten.

Wat is onderdeel van het abonnement:

  • Kennismakingsgesprek
  • Nulmeting arbeidscontracten
  • Eerstelijns advies voor arbeidsrechtelijke vragen
  • Notificatieservice m.b.t. directe wijzigingen en tips
  • Direct een arbeidsrechtspecialist gekoppeld aan uw HR-afdeling
  • 2 x per jaar een kennissessie
  • 6 x per jaar een Arbeidsrecht Bulletin
  • Korting van 10% op regulier uurtarief en op de producten van Snijders Advocaten

Bij ondernemingen van meer dan 25 werknemers biedt Snijders Advocaten een abonnement op maat aan.

Interesse? Stuur een e-mail naar hr@snijders-advocaten.nl of neem vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtspecialisten.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties