073 720 02 00

Huisadvocaat

Snijders Advocaten is huisadvocaat bij honderden bedrijven door heel Nederland. Van Amsterdam tot Eindhoven, in vele branches: we zijn de vaste advocaat van vele directies, RvB’s, RvC’s, DGA’s en andere bestuurders (CFO’s, HR directeuren et cetera).

Huisadvocaat van beursgenoteerde bedrijven, overheid, MKB, bank en zorginstelling

In tegenstelling tot veel klassieke advocatenkantoren met dure partner organisatievormen, is onze dienstverlening en toegang tot kennis (wel echt) laagdrempelig. We hechten namelijk enorm aan een vaste vertrouwensrelatie met onze cliënten. Dat verklaart ook voor een groot deel de succesvolle opmars van Snijders Advocaten.

Topkwaliteit

In een drukke, hoog competitieve markt, is Snijders Advocaten immers doorgedrongen tot de (kwalitatieve) top van Nederland. Zo procederen en adviseren we immers voor beursgenoteerde bedrijven, bancaire instellingen, overheid, betaald voetbalclubs, (groot en klein) MKB en zorginstellingen. Dat kan niet al meer dan vijftien jaar zo zijn als er geen absolute topkwaliteit wordt geboden.

Huisadvocaat abonnement

Voor alle organisaties die we bedienen, staat het zogenaamde huisadvocaat abonnement open. Dat betekent dat we daadwerkelijk zijn afgestapt van het uurtje factuurtje model als het gaat om vragen en adviezen van korte aard. Dat is echt een ‘dispruptive’ model in de klassieke urenfabrieken markt die de advocatuur is. Onze cliënten varen er wel bij. Ze zijn of waren het beu om voor elke vraag over bijvoorbeeld een artikel in een contract een ‘6 minuten factuurtje’ te krijgen. De grip op kosten waren ze immers kwijt, want na verloop van tijd merken bedrijven in Nederland dat advocaten hun cliënten veelal zien als pinautomaat. Het partner model is er op gericht om per partner zoveel als mogelijk winst te behalen op een cliënt/bedrijf. Dus: veel uren ‘harken’ en declareren aan het bedrijf/cliënt.

Dat moet anders, zo dachten wij. Wij bieden een op maat gemaakt abonnement, waarbij iedereen van een bedrijf kan bellen, mailen of spreken met/naar onze specialisten, voor een vast maandtarief. Afhankelijk van omvang van het bedrijf en te verwachten werk, wordt een maandbedrag afgesproken. Dat kan al vanaf EUR. 50,- ex btw per maand. Een prijs vergelijkbaar met een krantenabonnement dus. Mail direct voor een (vrijblijvende) offerte voor het abonnement voor uw bedrijf naar info@snijders-advocaten.nl of naar dsnijders@snijders-advocaten.nl.

Inhoud huisadvocaatschap

Omdat we gaan voor een lange, loyale, succesvolle vertrouwensrelatie met onze cliënten/bedrijven, zullen we niet ‘over declareren’. Sterker nog: we willen investeren in u en uw bedrijf. Ons daadwerkelijk verdiepen in uw bedrijf, bedrijfsvoering en processen, risico’s, branche en uitdagingen. Zodat – wanneer het eens nodig is – we aan een half woord van u genoeg hebben om snel, kostenefficiënt en concreet te schakelen en uw probleem voor u op te lossen.

Wij nemen dit ‘verdiepen’ in uw uitdagingen voor onze rekening. Dat doen we kosteloos. Omdat we weten dat dit door u gewaardeerd wordt. We bouwen samen aan uw bedrijf, aan uw ‘business’. Een te vertrouwen sparringpartner dus. Een ‘trusted advisor’. Wilt u eens echt kennismaken, zonder kostendruk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties