073 720 02 00

Letselschade

Snijders Advocaten verhaalt voor cliënten door heel Nederland de letselschade. In tegenstelling tot veel andere dienstverleners op het gebied van letselschade, gaat dat daadkrachtig en doeltreffend. Zo nodig regelen we zo spoedig als mogelijk een voorschot op de schade, zodat u in elk geval door kunt met uw leven.

Dé letselschade advocaat

Een goede letselschade advocaat zorgt direct voor een erkenning van aansprakelijkheid van de schadeveroorzakende partij. Of het nu een ongelukje betreft of een opzettelijke handeling, de aansprakelijkheid vaststellen is de eerste stap. De consequenties voor het persoonlijk leven zijn vaak enorm groot. Maanden, soms jaren revalideren. Klachten die niet voorbij gaan. Een goede letselschade advocaat is vaak echt een noodzaak voor u. Het biedt uitzicht op een concrete oplossing en incasso van uw schade. De kosten van de advocaat verhalen we vrijwel altijd op de aansprakelijke partij of de verzekeraar.

Letselschade specialist

Onze letselschade specialisten staan u bij, bij het treffen van een schaderegeling. Zij weten wat te vragen aan letselschadevergoeding en hoe dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Dat kan zijn bij de veroorzaker van het letsel of de materiële schade zelf. Dat kan ook zijn een risico aansprakelijke partij, zoals een werkgever of een ouder van een kind. Een letselschade expert weet exact wie er allemaal aansprakelijk kunnen zijn voor uw schade.

Letselschade en verzekeraar

In de meeste gevallen echter is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij die wordt aangesproken tot erkenning van aansprakelijkheid en spoedige uitkering van de schade. Veel verzekeraars willen ofwel ineens een vast bedrag afspreken, danwel talmen ze met uitkeren. Een daadkrachtige aanpak verhindert dit. Bij Snijders Advocaten wordt u gewezen op de mogelijkheden.

Hoogte schadevergoeding vaststellen

Om de hoogte van de schadevergoeding vast te stellen, wordt vaak (op kosten van de aansprakelijke partij) een deskundige ingeschakeld. Deze deskundige kijkt dan naar wat de hoogte van de schade is die u lijdt. Gekeken wordt naar restverdiencapaciteit, beperkingen, immateriële schade, belastbaarheid en extra zorgkosten. Eigenlijk alle kosten die u maakt en schade die u lijdt als gevolg van bijvoorbeeld inkomensverlies ten opzichte van de situatie wanneer er geen letsel zou zijn veroorzaakt.

Uiteraard geldt ook daar dat we door de daadkrachtige Snijders-aanpak voor onze cliënten strijden. Neem contact met ons op voor een afspraak met betrekking tot letselschade met een van onze specialisten of bericht rechtstreeks mr. Danny Snijders op dsnijders@snijders-advocaten.nl en u ontvangt binnen 24 uur reactie.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties