Expertise

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is ons eigen. Van het pure vennootschapsrecht tot het handelsrecht en de contracten die een onderneming aangaat, we zijn er in thuis en in gespecialiseerd.
 
Daarnaast zijn we door onze ervaring thuis in vele branches, zodat het ondernemingsrecht ook echt met effect kan worden toegepast bij het opzetten van structuren, het maken van of procederen over aandeelhoudersovereenkomsten en statuten of andere vraagstukken binnen het ondernemingsrecht.
 
We hebben een bewezen succesvol trackrecord bij aandeelhoudersconflicten, bestuurdersaansprakelijkheidsdiscussies of conflicten binnen maatschappen of andere samenwerkingsverbanden van bijvoorbeeld accountants, fiscalisten of advocaten.
 
Van kort geding, tot Ondernemingskamer, we zijn er in thuis en kunnen succesvolle uitspraken overleggen.
 
Maar juist ook als betrokken vertrouwenspersoon / huisadvocaat van ondernemingen lopen we soms al meer dan een decennium mee met bedrijven en instellingen.
 
Voor een scherpe en gedegen advocaat is er voldoende keuze bij Snijders Advocaten. Benader ons gerust per telefoon of e-mail voor een vrijblijvend gesprek.