Expertise

Strategisch procesadvies

Snijders Advocaten is landelijk bekend om haar aanpak in procedures. Het procederen en zeker ook het strategisch procederen zit in ons DNA.
 
Scherp, kwalitatief ijzersterk, puntgaaf. Zowel in de processtukken als op zitting. We laten niets aan het toeval over en graven diep. Diep in de feiten en diep in de wet en jurisprudentie.
 
We hebben maar één doel: winnen.
 
Dat doel bereiken we door de feiten goed te analyseren en de stellingen van de tegenpartij te fileren. Het strategisch denken is waar Snijders Advocaten zich onderscheidt. Verder denken dan de juridische kaders. De tegenstander pijn doen waar het kan en effect heeft op de uitkomst van de strijd of procedure.
 
We worden dan ook vaak ingehuurd als strategisch processtrateeg. We beoordelen dan het werk van andere advocaten en stellen zo nodig de strategie en aanpak bij. Harder, slimmer, scherper. Gebruik maken van extra rechtsmiddelen, zoals bijvoorbeeld beslag, aangifte of faillissementsaanvraag. Het betrekken van andere stakeholders in een zaak om de druk te vergroten. Alles kan het einddoel dienen immers.
 
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze ervaren processpecialisten. Het is ons DNA.