Historie

Snijders Advocaten opereert sinds augustus 2012 vanuit Den Bosch. Daarvoor was Danny Snijders met zijn kantoor gevestigd in Tilburg. De stad waar sinds 2004 een belangrijk deel van onze historie ligt.

Voor advocaat en naamgever van ons kantoor, Danny Snijders, betekende de komst naar Den Bosch letterlijk thuiskomen. Dit als geboren en getogen Bosschenaar. Net afgestudeerd, ontdekte Danny al snel dat hij niet past in het traditionele beeld van de eindeloos procederende advocaat. Danny is veel meer een praktisch ingestelde advocaat die een probleem het liefst snel, effectief en daarmee tegen relatief lage kosten oplost. Een aanpak die ondernemers aanpreekt. 

Het motto van Danny - ‘denken in oplossingen en niet in problemen’ - is immers ook het motto van alle medewerkers van Snijders Advocaten. Een overeenkomst die ervoor zorgt dat de medewerkers van Snijders Advocaten letterlijk naast haar cliënten, veelal ondernemers, staan.
 
Danny Snijders doet er samen met zijn team alles aan om vanuit deze ondernemersgedachte de praktijk die hij in de afgelopen veertien jaar heeft opgebouwd nog meer glans te geven. Groter groeien is hierbij niet zijn doel. Groter betekent in zijn ogen namelijk minder persoonlijk en dat is het laatste wat Danny wil.