Team arbeidsrecht

Maud Saes

mr. M. (Maud) Saes

Functie

Advocaat

Opleiding

- Universiteit van Tilburg, Rechtsgeleerdheid  2006-2011
- University of California, Berkeley l Legal aspects of managements & Legal English 2010

Ervaring / specialisatie
Maud is een echte ‘aanpak-advocaat’. Zij weet tot de kern van een zaak door te dringen en pakt het probleem direct aan. Maud gaat het liefst recht op haar doel af. Haar cliënten lopen daarom weg met haar. Ze kan scherp en hard optreden, maar als de zaak er om vraagt ook tactisch, minnelijk en strategisch. Alles gericht op het doel: de beste, meest snelle en praktische oplossing voor haar cliënten.

Maud is een juridische veelvraat, ze draait graag veel zaken en cont(r)acten tegelijk. Maud heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij is afgestudeerd in het privaatrecht met als specialisatie Intellectueel eigendomsrecht(IE). Zij is eerder werkzaam geweest bij de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie en ook studeerde ze aan de Universiteit van Berkeley (California, Verenigde Staten).

Maud heeft ruim vijf jaar gewerkt op een middelgroot advocatenkantoor in de regio Eindhoven/Helmond. Ze was werkzaam als advocaat bij sectie Onderneming en Arbeid. Vervolgens kwam Maud in het vizier van Snijders Advocaten. De ambities van Snijders Advocaten en Maud bleken een match. Snijders Advocaten is trots dat ze Maud aan zich heeft kunnen verbinden.

Maud houdt zich bezig met arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en ondernemings- en handelsrecht waarbij zij klanten voorziet van een duidelijk advies en aanpak. Naast de procespraktijk is ze ook ervaren in IE, overname- en vastgoed trajecten. Maud wordt geroemd door haar cliënten om haar daadkrachtige no nonsense aanpak, aangevuld met een goede portie vechtlust. Exact passend in de filosofie van Snijders Advocaten dus.