Incasso

Als u problemen heeft met het innen van uw facturen bij uw klanten / debiteuren kan dit voor veel onrust binnen uw organisatie zorgen. Als u direct resultaat wilt hebben kunt u beter voorbij gaan aan incassobureaus of gerechtsdeurwaarders. Snijders Advocaten kan veel meer en zwaardere drukmiddelen inzetten dan een incassobureau of deurwaarder waardoor u alles bij een partij kunt neerleggen.

Wij adviseren u standaard over de inrichting van uw credit management zodat uw procedures optimaal zijn ingericht. Dit zorgt er voor dat uw facturen sneller betaald worden en in geval van een niet betaalde factuur, wij deze direct en doelgericht kunnen innen. Vele bedrijven gingen u al voor en ondersteunen wij maandelijks in een betere liquiditeitspositie.
Maatwerk of maximale druk, samen bepalen we de beste aanpak voor u.

Snijders Advocaten is zeker niet duurder dan een incassobureau of dan deurwaarders. Ook gaan wij –als u dat wilt- uit van behoud van uw relatie. In elk geval is de methode van Snijders Advocaten zeer effectief, snel en doeltreffend. Door de ervaring en specialisatie die Snijders Advocaten heeft op ook incasso gebied, bedienen we honderden bedrijven met deze dienstverlening. Buitengerechtelijk slechts betalen over succesvolle inning, zodat u er nooit slechter van wordt.