Medewerkers

Sian Keil

Functie

Para legal / juridisch medewerker

Opleiding

- Hogeschool Utrecht, HBO-Rechten 2013 - heden 

Ervaring / specialisatie

Sian is onze ‘’jonge’’ aanwinst. Zij is sinds maart 2018 bij ons aan de slag gegaan als stagiair en daarnaast tevens werkzaam als para legal / juridisch medewerker op de sectie Incasso & Beslag. Dit betreft haar eind stage van HBO-Rechten.

Sian is naast een strijder op kantoor ook een strijder op het veld als professioneel hockeyster bij Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Zo is zij ook in contact gekomen met Snijders Advocaten aangezien Snijders Advocaten legal partner is van Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. Sian doorliep vele elftallen op nationaal niveau tot aan jong Oranje toe. Bij Dames 1 van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch speelt ze in het beste clubelftal ter wereld. Haar doorzettingsvermogen is ongekend. Zij is topsporter in heel haar doen en laten. Ze neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste. Daarmee past ze exact in het DNA van Snijders Advocaten. Zij is Snijders Advocaten erg dankbaar dat ze naast haar topsport carrière de nodige juridische vlieguren kan maken. Sian is een echte ‘Snijders’: doorgaan totdat er gewonnen is.

Door ervaring bij Snijders Advocaten op te doen wil Sian naast het behalen van het hoogst haalbare uit de topsport ook het hoogst haalbare uit haar maatschappelijke carrière halen en bereidt zij zich door haar stage voor op een toekomst in de advocatuur. Door middel van incasso zaken en jurisprudentie onderzoek in voornamelijk het verbintenissen- en arbeidsrecht, doet zij veel ervaring op die de meeste stagiairs normaliter niet opdoen. Momenteel houdt zij zich ook bezig met betrekking tot de nieuwe persoonsgegevens wet, AVG. Kortom een echt ‘’Snijdertje’’.
 


Neem contact op met mij!
Terug naar medewerkers overzicht