Nieuws

Even voorstellen

28 mei 2019

Met gepaste trots delen wij mede dat Snijders Advocaten haar team gaat uitbreiden met een sectie familierecht. Deze praktijk krijgt een eigen website. Vanaf 1 juni 2019 gaat mevrouw mr. J.A. (Jitka) Swinkels van start bij “Snijders Familierecht”. Zij zal de sectie gaan leiden en wordt ondersteund door meerdere medewerkers van Snijders Familierecht.
 
Al tijdens haar studie aan de Universiteit van Tilburg ontwikkelde Jitka een grote passie voor het familierecht. Na het succesvol afronden van haar Master was de keuze om binnen dit rechtsgebied te gaan werken dan ook snel gemaakt. Inmiddels is Jitka (aspirant-)lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten & Scheidingsmediators, een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht. Daarnaast staat zij als familierechtspecialist ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.
 
Jitka is een betrokken advocaat die oplossingsgericht te werk gaat, zeker indien er (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. Zij begeleidt cliënten zowel op juridisch als op persoonlijk vlak en probeert de gang naar de rechter te voorkomen. Is een procedure bij de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Jitka haar cliënten met raad en daad bij en gaat zij voor hen door het vuur.

Haar passie, daadkracht en kunde zijn exact wat bij de Snijders Advocaten aanpak past.
 
Benieuwd naar wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jitka en mail naar jswinkels@snijders-familierecht.nl of dsnijders@snijders-advocaten.nl.

 

Even voorstellen

Nieuws - Archief