073 720 02 00

Over ons

Welkom bij Snijders Advocaten, een ondernemingsgericht advocatenkantoor uit ‘s-Hertogenbosch.

Wij zijn een snel groeiend kantoor, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-) MKB, van Gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. Veel klanten kiezen voor ons kantoor, in plaats van de dure kantoren op de Zuidas, vanwege onze pragmatische aanpak en betere prijsstelling.

Snijders Advocaten staat voor u als ondernemer, organisatie of instelling klaar als allround juridisch partner. Samen met u als adviseur en sparringpartner om problemen te voorkomen en niet alleen als troubleshooter. Door deze klantbeleving zorgen wij voor een persoonlijke, betrokken en slagvaardige manier van werken. Samen denken in oplossingen en niet in problemen is ons motto. Een motto dat we dagelijks met veel enthousiasme en elan in de praktijk brengen.

“De meest effectieve strategie op het juiste moment.”

Onze gedreven medewerkers hebben maar één belang en dat is dat u centraal staat.

We staan bekend om onze krachtige, adequate aanpak. Komen we dus gezamenlijk tot de conclusie dat procederen in uw belang de enige juiste oplossing is, dan laten we dit zeker niet na.

De meest effectieve strategie op het juiste moment. Het team van Snijders Advocaten staat altijd voor u klaar!

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties