073 720 02 00

Historie

Snijders Advocaten opereert sinds augustus 2012 vanuit Den Bosch. Daarvoor was Danny Snijders met zijn kantoor gevestigd in Tilburg. De stad waar sinds 2004 een belangrijk deel van onze historie ligt.

Voor advocaat en naamgever van ons kantoor, Danny Snijders, betekende de komst naar Den Bosch letterlijk thuiskomen. Dit als geboren en getogen Bosschenaar. Net afgestudeerd, ontdekte Danny al snel dat hij niet past in het traditionele beeld van de eindeloos procederende advocaat. Danny is veel meer een praktisch ingestelde advocaat die een probleem het liefst snel, effectief en daarmee tegen relatief lage kosten oplost. Een aanpak die ondernemers aanpreekt.

Denken in oplossingen, niet in problemen

Het motto van Danny – ‘denken in oplossingen en niet in problemen’ – is immers ook het motto van alle medewerkers van Snijders Advocaten. Een overeenkomst die ervoor zorgt dat de medewerkers van Snijders Advocaten letterlijk naast haar cliënten, veelal ondernemers, staan.

Danny Snijders doet er samen met zijn team alles aan om vanuit deze ondernemersgedachte de praktijk die hij in de afgelopen veertien jaar heeft opgebouwd nog meer glans te geven. Groter groeien is hierbij niet zijn doel. Groter betekent in zijn ogen namelijk minder persoonlijk en dat is het laatste wat Danny wil.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties