073 720 02 00

Huurrecht

Voor een advocaat huurrecht bent u, gezien de vastgoedspecialisatie van Snijders Advocaten, bij ons aan het juiste adres. Alle aspecten van het huurrecht beheersen de advocaten huurrecht van ons kantoor. Zo bent u welkom om een huurovereenkomst te laten checken, maar evenzeer is een ontbinding en / of ontruiming in kort geding ons op het juridische lijf geschreven.

Advocaat gespecialiseerd in huurrecht

Een advocaat gespecialiseerd in huurrecht, zeker bij Snijders Advocaten, treedt veelal op in een ontbindings- of ontruiming kort geding. Maar evenzeer kan het voorkomen dat er geprocedeerd wordt over servicekosten of afrekeningen. Het gaat dan veelal over huurgeschillen betreffende de niet nakoming van afspraken uit de huurovereenkomst. Onbetaalde huurpenningen, ongerechtvaardigde verrekeningen van huurpenningen, onjuiste interpretatie van huurders of verhuurders van bijzondere bedingen of afspraken uit de huurovereenkomst, van allerlei conflicten komen voor bij onze specialisten huurrecht.

Bewezen goed track record in huurrecht zaken

Snijders Advocaten heeft een bewezen goed track record in huurrecht conflicten. We kunnen legio uitspraken overleggen van gewonnen rechtszaken met betrekking tot huurovereenkomsten, ontbindingen en ontruimingen.

Ook zijn we meermaals met succesvolle grote huurrecht zaken in de media gekomen. Zie bijvoorbeeld ‘in de media’ op deze website.

Advies huurovereenkomst

Niet alleen in conflicten, maar juist ook in advisering over huurovereenkomsten, weten onze vastgoed- en andere relaties ons te vinden. Teneinde conflicten te voorkomen loont het immers om te investeren in een goede, op maat gesneden huurovereenkomst. Dat geldt zowel voor de vastgoedrelaties die meestal verhuurder zijn, alsook voor de huurders van met name bedrijfsmatige huurpanden. De huurovereenkomst bedrijfsruimte is dan ook wellicht het meest besproken document in het huurrecht bij Snijders Advocaten. Weet ons dus direct te vinden voor een vrijblijvende vraag of afspraak met een (Snijders) advocaat huurrecht!

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties