073 720 02 00

Incassorecht

Iedereen heeft weleens een vordering op een wanbetalende klant/debiteur of wordt geconfronteerd met onbetaalde facturen. De wanbetaler kan hier verschillende redenen voor hebben terwijl u maar één doel voor ogen heeft: het zo snel mogelijk incasseren van uw vordering en/of voldoening van uw factuur. Dit kan een kostbaar en tijdrovend traject worden waar u niet op zit te wachten. Het inschakelen van een incassorecht advocaat kan u veel tijd, kosten en irritatie besparen.

Snijders Incasso behoort al jaren tot een van de beste incassorecht advocatenkantoren in Nederland. Onze incassorecht advocaten staan u graag bij om uw vorderingen op een effectieve en snelle manier te incasseren. Een incassorecht advocaat adviseert u welk rechtsmiddel op welk moment toe te passen.

Incassorecht advocaat bij Snijders Incasso

Onze incassorecht advocaten zijn gespecialiseerd in het incassorecht. Zo kunnen onze incassorecht advocaten alle middelen toepassen, zodat u snel en tegen lage kosten uw openstaande vorderingen kunt incasseren. Daarbij adviseren ze u over de inrichting van uw debiteurenbeheer/creditmanagement zodat uw procedures optimaal zijn ingericht. Dit zorgt ervoor dat uw facturen sneller betaald worden en in geval van een niet betaalde factuur, wij deze direct en doelgericht kunnen innen. Honderden bedrijven gingen u al voor en ondersteunen wij maandelijks in een betere liquiditeitspositie. Maak een vrijblijvende afspraak voor optimalisatie van uw debiteurenbeheer hoe u de juiste waarborgen creëert om uw facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een incassorecht advocaat? Neem dan contact op met Snijders Incasso. Onze gespecialiseerde incassorecht advocaten staan graag voor u klaar.

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties