073 720 02 00

Dé advocaat in ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is ons eigen. Voor de beste advocaat in ondernemingsrecht bent u bij Snijders Advocaten aan het juiste adres. In harde conflicten, maar ook voor een vennootschapsrechtelijk of handelsrecht advies, Snijders Advocaten zijn er in thuis en vergaand in gespecialiseerd.

Gespecialiseerd in het ondernemingsrecht

Door onze ervaring zijn we in het ondernemingsrecht praktisch thuis in vele branches. Zo kunnen we het ondernemingsrecht ook echt met effect toepassen. Zowel bij het opzetten van structuren als het maken van aandeelhoudersovereenkomsten en statuten of andere vraagstukken binnen het ondernemingsrecht, zijn wij het advocatenkantoor waar u moet zijn.

Ondernemingsrecht aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en andere conflicten

We hebben een bewezen succesvol trackrecord bij aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en bijvoorbeeld conflicten binnen maatschappen of andere samenwerkingsverbanden van bijvoorbeeld accountants, fiscalisten of advocaten. Binnen iedere B.V. of (wel of niet) beursgenoteerde N.V. hebben we ruime ervaring als advocaat, zowel in advies als in procedures. Binnen elke vennootschap spelen vennootschapsrechtelijke zaken. We zijn er mee vertrouw en in thuis.

Ervaren procesadvocaten in Ondernemingskamer, kort geding, rechtbank en gerechtshof

Van kort geding, tot Ondernemingskamer, we zijn ervaren procesadvocaten in ondernemingsrecht en discussies m.b.t. het vennootschapsrecht. We kunnen succesvolle uitspraken overleggen en van heel veel cliënten zeer lovende referenties.

Betrokken vertrouwenspersoon en huisadvocaat

Maar juist ook als betrokken vertrouwenspersoon en huisadvocaat van ondernemingen lopen we soms al meer dan een decennium mee met bedrijven en instellingen. Als praktisch meedenkend ondernemingsrecht advocaat.

Voor een scherpe en kwalitatief beste advocaat in ondernemingsrecht, acterend op landelijk top niveau is er voldoende keuze bij Snijders Advocaten. We onderscheiden ons immers door ervaring, kwaliteit, (Grotius- of andere specialistische) opleiding en praktische aanpak. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken graag naar uw adviesvraag of conflict.

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties