073 720 02 00

Vermogensrecht

Voor een advocaat vermogensrecht is Snijders Advocaten het juiste adres. Het vermogensrecht ziet enerzijds op het goederenrecht. Bijvoorbeeld de vraag hoe eigenaar te worden van een bepaald stuk grond. Anderzijds ziet het vermogensrecht op het verbintenissenrecht, zoals het sluiten van een koopovereenkomst. Deze twee grijpen, zeker in onze vastgoed praktijk, veel in elkaar.

Advocaat vermogensrecht

Veel van de door ons gevoerde juridische procedures gaan om de (goederenrechtelijke-) vraag of iemand wel eigenaar is geworden. Heeft de notaris zijn werk goed gedaan? Is er deugdelijk geleverd? Is iemand te goeder trouw eigenaar geworden?

Maar ook procederen we veel over overeenkomsten. Wel of geen correcte nakoming van de overeenkomst / het contract? In al deze zaken zijn we vergaand gespecialiseerd. Voor voorbeeld vonnissen of referenties kunt u ons altijd benaderen, zodat u zeker weet dat u een topkantoor inhuurt voor uw juridische conflict. Snijders Advocaten onderscheidt zich dor de gemiddeld hogere opleidings- en ervaringsjaren van hun advocaten. Er staan ook de nodige referenties op de website van zowel grote en kleine bedrijven, maar ook particulieren. Het betreft vrijwel zonder uitzondering tevreden relaties met zaken uit het vermogensrecht.

Vermogensrecht is ook overeenkomstenrecht

Als dé advocaat in vermogensrecht zien we in onze praktijk elke dag met name veel overeenkomsten voorbij komen. Veel cliënten willen dat we een overeenkomst opstellen. Dat kan bijvoorbeeld een koopovereenkomst zijn voor het kopen van een bedrijf. Dan staat onze sectie advies/M&A/ondernemingsrecht u graag bij.

Het komt ook veel voor dat we als deskundige vermogensrecht advocaat worden gevraagd te procederen. We hebben veel landelijk bekende zaken succesvol uitgeprocedeerd. In grote franchisezaken, vastgoedzaken, bouwzaken, aandeelhoudersconflicten, huurzaken en zo verder. In al dit soort zaken kunnen we bekende en succesvolle vonnissen, arresten en referenties van tevreden cliënten overleggen. Voor de absolute top advocaat in het vermogensrecht, bent u bij Snijders Advocaten dus direct aan het juiste adres.

Maak gelijk een afspraak of stuur per e-mail een vraag aan één van onze specialisten!

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties