073 720 02 00

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

10

Rick

Onverwacht onlangs gebruik moeten maken van een advocaat vanwege een ontslagprocedure.
Goede en duidelijke uitleg ontvangen van, in dit geval, advocaat Thijs van Liempd.
Prima geholpen en duidelijke communicatie. Alles goed en in korte tijd geregeld en afgehandeld, dus zeer tevreden!

10

Ronduit top!

Damien Kok

Op eigen keuze bij Snijders gekomen en direct hartelijk ontvangen. Denken mee in het dossier en staan altijd voor je klaar. Veel en persoonlijk contact gehad met een meer dan voldoende resultaat. Een echte aanrader.

10

Schouten & Nelissen

Natalina Pennacchioni, HR directeur

Schouten & Nelissen werkt al een aantal jaren tot volle tevredenheid samen met Snijders Advocaten als huisadvocaat. We maken gebruik van de verschillende specialisten op het gebied van arbeidsrecht, contractmanagement, aanbestedingen en diverse overstijgende issues. De indeling in specialiteiten is voor mij als klant prettig, het betekent dat je altijd de beste advocaat op zijn/haar kennisgebied tot je beschikking hebt.

Daarnaast maken wij gebruik van het HR abonnement, een vaste advocaat als aanspreekpunt die jouw organisatie kent, weet wat er speelt en snel kan helpen bij alle praktische vragen, dit voelt echt als partnerschap. En …. de teller gaat niet meteen tikken bij ieder telefoontje 😊.

Minstens zo belangrijk vind ik de werkwijze, uitstraling en het gedrag van Snijders Advocaten. De Snijders gedragscompetenties zijn goed overgedragen door eigenaar en oprichter Danny Snijders. Iedereen is pragmatisch, snel, to the point, makkelijk benaderbaar en heeft de ‘can do’ mentaliteit. Tenslotte hangt een succesvolle samenwerking (voor mij) met een advocatenkantoor niet alleen af van waar de studie is gevolgd of hoeveel rechtszaken zijn gedaan (alhoewel dat bij Snijders ook wel goed zit). Er is een issue en dat gaan we samen (praktisch en snel) oplossen, ze kunnen meedenken buiten de gebaande paden zonder dat je als HR op je vingers getikt wordt, ook erg prettig! Uiteindelijk zijn de persoonlijkheid en het gedrag van de advocaat factoren die de effectiviteit vergroten en uiteindelijk voor ‘winst’ zorgen.

9

Cindy Faro

Cindy Faro, Eigenaresse bij BuroFaro

Het verschil in kwaliteit was immens groot, de gratie, kennis klasse en “Quote” waardige advocaat van Snijders of de met gebakken lucht meppende verzinsels van een “Story” niveau advocaat” van de tegenpartij namens zijn cliente. Nooit gedacht Snijders zelf te moeten inzetten, maar toen de maat na feitelijke constateringen echt vol was en voor mij een verdere samenwerking absoluut onmogelijk was met mijn zakenpartner, ben ik na een alleszeggende reactie van betreffende partner direct naar Snijders gereden. Ik heb vanaf dat moment niet meer met haar gesproken op mijn uitdrukkelijk verzoek en heb volledig vertrouwen middels volmacht gesteld in mijn advocaat. Samen is het dan ook gelukt niet mee te gaan in een low level ordinaire strijd die uitgelokt werd door tegenpartij. Fileerde mijn advocaat elk bedenksel wat na elk zakelijk voorstel mijnerzijds weer uit de haar fata morgana hoed getoverd werd om zakelijk en persoonlijk te schaden en konden we strategisch en weloverwogen op het einde met een briljante 360 graden draai de deal sluiten. Snijders en BuroFaro werken nu regelmatig samen. Tot beider tevredenheid.

10

Mevrouw A. de Blank

mevrouw A. de Blank

Wanneer je na 3 jaar vechten eindelijk gladiatoren voor je mag laten vechten kan je geen beter stel hebben dan Danny en Ibtisame! Wat een power koppel zijn die twee! Dankzij “de brains en de branie” hebben wij de meest gunstige uitkomst van onze rechtzaak kunnen behalen. Ondanks hun moordend drukke agenda nemen ze altijd tijd voor je, hoe groot of klein je vragen, zorgen of opmerkingen ook zijn. Wij blijven Danny en Ibtisame altijd dankbaar voor hun hulp en betrokkenheid!

9

FC Den Bosch

Peter Bijvelds, Directeur FC Den Bosch

Snijders Advocaten is voor ons een toonbeeld van een organisatie met gevoel voor de juiste balans. Persoonlijke aandacht en inleving gecombineerd met zakelijke expertise en objectiviteit. Daarnaast werken er gewoon leuke, kundige mensen.

FC Den Bosch
8

Carlien Dirkse van den Heuvel

Olympisch kampioen Oranje dames hockey 2012

Als topsporter wil ik mij volledig kunnen focussen op de sport. Als speler van Oranje en speler van SCHC dames 1 te Bilthoven is de speel- agenda uiteraard vrij vol. Toen ik werd geconfronteerd met een bedrijf dat zonder toestemming gebruik maakte van mijn ‘portret’ (heeft eerst mijn management contact gezocht met het bedrijf om tot een overeenkomst te komen.Toen daar niet op werd gereageerd )heb ik via mijn management een beroep gedaan op de advocaten van Snijders Advocaten. Immers, dit bedrijf, een oogkliniek, gebruikte een actiefoto van mij zonder enig overleg of sponsorcontract. Snijders Advocaten zorgde er voor dat ik binnen zeer korte tijd, zelfs zonder gerechtelijke procedure, een redelijke vergoeding kreeg voor het gebruik van de foto. Ook werd er voor gezorgd dat de foto niet nog eens zomaar mocht worden gebruikt zonder mijn toestemming. Helemaal prettig was het dat ik naast het mooie schikkingsbedrag, niks aan kosten voor mijn advocaat hoefde te betalen, nu ook deze kosten werden verhaald op de tegenpartij. Ik ben dus zeer te spreken over de daadkracht van Snijders Advocaten en daarom schrijf ik deze referentie met alle plezier.

8

Kadijk Beach

Deborah Kadijk, Eigenaar

Als topsporter, mijn sport is beachvolleybal, speelde ik op de Olympische Spelen van Atlanta en Sydney. Als trainer coach bracht en breng ik teams naar de Nationale, Europese en Wereldtop. Mijn werk is topsport. Ik kan dit ook zonder aarzelen zeggen over het werk van Snijders Advocaten. Ook zij bedrijven topsport! In de nog korte periode dat wij met dit kantoor in contact staan, kenmerken hun werkzaamheden zich als die van een topsporter. Een goede voorbereiding, een haarscherpe focus, toewerken naar een piek, in oplossingen concreet zijn, altijd erop gericht om binnen de mogelijkheden het maximale eruit te halen. Daar houd ik me mee bezig, en daar houden zij zich mee bezig, hele verschillende vakgebieden, maar met de aanpak van een topsporter. Fijn om mee te werken!

9

Mood Concepts

Corine Berkel, Director Mood Concepts B.V.

Juridisch advies is vandaag de dag onmisbaar binnen je bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een contract met één van je klanten, een huurcontract, een arbeidsconflict of een civiele kwestie. Belangrijk is dat ons bedrijf met, in voorkomende gevallen, grote financiële belangen als het onze daarin vakkundig en zorgvuldig geadviseerd wordt, in de lijn van onze bedrijfspolicy. De integriteit van Danny Snijders, als mens, tref je terug binnen het totale kantoor en al haar medewerkers. Dat is de manier waarop wij zaken willen doen; betrouwbaar, eerlijk en zorgvuldig. Snijders Advocaten is voor ons een vanzelfsprekende keuze op het gebied van uiteenlopend juridisch advies. Wij kunnen Snijders Advocaten van harte aanbevelen als full-service juridische partner voor uw organisatie.

Mood Concepts
7

Eeterij de Dungense Brug

Raymond van Zon, Eigenaar

We liepen tegen een arbeidsconflict aan. Ondanks dat we al zolang ondernemen, was dit nieuw voor ons en zaten we er erg mee in onze maag. Wij keken er ook tegen op een advocaat in de arm te moeten nemen. Dit bleek niet nodig. De advocaten van Snijders hebben een down to earth mentaliteit en zijn erg toegankelijk. Wij hebben vanaf het begin een grote betrokkenheid ervaren. Door hun inzet, pragmatische instelling en hun voortvarend en vakkundig optreden hebben wij deze kwestie in zeer korte tijd succesvol kunnen afsluiten.

8

Excellenta Duolight

Marianne Deckers, Marketing & Sales

Snijders Advocaten beschikt over een team van gedreven advocaten en juridische medewerkers die met een persoonlijk tintje direct adviseren en begeleiden. De plezierige manier van communiceren maakt het voor ons eenvoudig een lastige zaak over te dragen.

9

ERIB

Henri van den Wassenberg, Directeur ERIB

Wat ons aantrekt in Snijders Advocaten is de snelheid waarmee zaken worden opgepakt alsmede de sterke inhoudelijke argumentatie. Kenmerken van Snijders Advocaten is dan ook jong, fris, zakelijk en zeer kundig!

ERIB
10

Anoniem

Anoniem, Commercieel Directeur

Vandaag heb ik de vaststellingsovereenkomst getekend en vanmiddag is de vergoeding overgemaakt. Een mooi (lees prachtig) resultaat, hier zag het een paar weken geleden niet naar uit. Na 4 weken juridisch getouwtrek schoot het niet echt op. Gelukkig heb ik toen besloten om mijn zaak aan Snijders (lees Strijders) Advocaten over te dragen. Ik heb veel bewondering en waardering voor jullie (gezamenlijke) optreden. Inhoudelijk uitstekend, tactisch slim en een vlijm scherp optreden. Strijdend in de aanval om de wederpartij aan te pakken en in beweging te krijgen, en met alle succes. Jullie zijn een ambassadeur rijker!! Ik heb afgelopen week aan zeker 6 mensen uit mijn netwerk verteld hoe enthousiast ik over jullie ben.

10

Laurens Simonse Groep (LSG)

Laurens Simonse, Directeur LSG

Sinds bijna tien jaar is Snijders Advocaten onze huisadvocaat. Het is een advocatenkantoor dat meedenkt met de ondernemer en vanuit die visie een advies geeft dat in de lijn met de onderneming ligt. Het is in staat om daarbij de essentie van zaken goed naar boven te halen. Bovendien verstaan zij de kunst om het vervolgens in begrijpelijke taal uit te leggen en niet te vervallen in allerlei wollig advocatenjargon. Daarnaast straalt Snijders een bepaalde dynamiek, brutaliteit en ondernemingsdrift uit die atypisch is voor een advocatenkantoor maar juist hierom zo goed bij Laurens Simonse Groep past.

8

Famous Flavours

Tobias Overgoor, Eigenaar

In mijn cateringbedrijf Famous Flavours streef ik er naar mijn gasten altijd het beste voor te schotelen. Dit verwacht ik ook van de mensen met wie ik samenwerk. Op het moment dat één van mijn opdrachtgevers failliet werd verklaard, na een grote partij en de rekening onbetaald was gelaten, zat ik in zak en as. Hoe vervelend is het als je als ondernemer niet betaald krijgt voor de producten of diensten die je levert?! Toen ik mij hiermee tot Snijders Advocaten wendde pakten zij deze zaak doortastend en adequaat op.

Zij dienden de vordering namelijk niet in bij de curator maar stelden de bestuurder van de failliete opdrachtgever aansprakelijk. Door deze inspanning en handelswijze heb ik alsnog het volledige openstaande bedrag terug ontvangen. Snijders Advocaten heeft hiermee mijn eerdergenoemde verwachten volledig waargemaakt. Waarvoor dank.

9

Lidewij Welten

Lidewij Welten, Tophockeyster HC Den Bosch

In mijn hoedanigheid als tophockeyster van Hockey Club Den Bosch en het Nederlands Elftal ben ik bijna 24/7 bezig met wedstrijden, trainingen en andere hockey gerelateerde activiteiten. Deze activiteiten hebben mijn volledige aandacht en inspanning nodig, waardoor ik mij verre probeer te houden van juridische aangelegenheden. Op het moment dat er zich echter toch een probleem aandiende met een sponsor die zijn verplichtingen niet na kwam, was ik dan ook zeer verheugd met het feit dat het team van Snijders Advocaten met hun goede en doortastende manier van werken mij alle zorgen uit handen nam en ik me volledig kon blijven concentreren op het hockey. Ondertussen werken de advocaten van Snijders aan een oplossing voor mijn probleem en proberen zij steeds het maximale voor mij als cliënte te bewerkstelligen, waarbij alle juridische mogelijkheden die zij ter beschikking hebben worden ingezet wanneer dat nodig blijkt. Want net als in het hockey stemt Snijders Advocaten haar tactiek af op de tegenstander en omstandigheden, maar gaat men altijd voor de winst. Wanneer ik in de toekomst weer tegen dit soort problemen aan loop zal ik dan ook zeker een beroep op Snijders Advocaten.

8

Keune Haircosmetics B.V.

Sabine Moonen, HR Manager

Als HR manager is het belangrijk om up to date te zijn in het arbeidsrecht. De kans op fouten wordt kleiner als je regelmatig je kennis bijspijkert.
Snijders Advocaten geeft regelmatig kennis seminars voor HR professionals. De kwalitiet van de arbeidsrecht advocaten is hoog, terwijl de sfeer informeel is.

Keune Haircosmetics B.V.
10

Renault Trucks

Martijn Wittebol, Credit Manager Renault Trucks

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Snijders Advocaten, volgens onze beleving staat er echt een team achter ons, die ons helpt met het innen van achterstallige vorderingen. Korte lijnen, snel resultaat, is wat ons tevreden stemt. Meedenkend met onze organisatie, snelle en correcte afwikkeling van geïncasseerde bedragen, maakt een goeie samenwerking met Snijders Advocaten een feit.Communicatie tussen Renault Trucks en Snijders Advocaten is op een leuke en persoonlijke wijze, waardoor je het gevoel krijgt, dat je deel uitmaakt van een solide en goed bedrijf.

Renault Trucks
9

Have a Nice Day

Martijn Vervoordeldonk, Eigenaar

Het komt helaas wel eens voor dat we facturen moeten incasseren via een externe partij. Snijders Advocaten pakt dan snel en adequaat bepaalde zaken voor ons op. Hun aanpak is vlot en de communicatie helder. Voor gedegen juridisch advies zijn ze een prettige (sparring)partner. We genieten een optimale ondersteuning bij ons debiteurenbeheer.

Have a Nice Day
7

Quiver

Snijders Advocaten heeft ons in een aandeelhoudersgeschil fantastisch bijgestaan. Als team konden we prima met ze samenwerken.Door de juiste strategie & aanpak was de zaak professioneel en zonder hoge kosten tot een goed resultaat gebracht.

9

MPS I Martinair Party Service

Erwin Verschoor, Directeur

Toen wij besloten om met MPS I Martinair Party Service zelfstandig actief te worden in de markt, zochten wij een goede advocaat met ervaring in de food en cateringbranche. Omdat we mr Danny Snijders van naam kenden als voorheen de advocaat van Martinair Party Service en zijn reputatie goed was, hebben we hem benaderd. Hij heeft ons vervolgens vakkundig bij de overname bijgestaan. Als een ervaren sparringpartner, maar ook als scherp redacteur van de overname contracten, heeft hij samen met ons dit proces succesvol doorlopen.

8

Dhr. van Schijndel

Dhr. van Schijndel

Ik ben restauranthouder van een bekend restaurant. Ik had een fors probleem met een werknemer. Ik deed toen op aanraden van een andere ondernemer een beroep gedaan op de arbeidsrecht advocaten van Snijders Advocaten.
Zij hebben alles perfect voor me opgesteld zodat alles snel en naar tevredenheid voor mij opgelost is.
Mijn complimenten, heel top gedaan!

10

Boelens de Gruyter

Bob Sanders, Vastgoedontwikkelaar

Boelens de Gruyter heeft de afgelopen jaren meerdere vastgoed gerelateerde juridische vraagstukken neergelegd bij Snijders Advocaten. Wij zijn zeer tevreden over de adviezen in deze dossiers, waarbij er praktisch en oplossingsgericht meegedacht wordt door Danny en zijn collega’s.

Boelens de Gruyter
9

Lodige

Leo Aardoom, Director

Lodige Benelux, leverancier van lift- en transportsystemen, maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van Snijders Advocaten. Naast de persoonlijke en plezierige manier van werken, heeft de kennis en kunde van het kantoor vele malen haar waarde voor ons bewezen. Of het nu gaat om vraagstukken met betrekking tot incasso’s, arbeidsrechtelijke en algemene voorwaarden, Snijders Advocaten heeft voor ons altijd een passende oplossing geboden. Snijders Advocaten handelt vanuit een informele omgeving waar wij als Lodige Benelux ons prettig bij voelen en waarmee het goed zaken doen is.

Lodige
8

Tilaa

Tilaa BV maakt gebruik van de dienstverlening van Snijders Advocaten op zeer uiteenlopende gebieden, of het nu gaat om HR, AVG of andere MKB-uitdagingen.

De medewerkers van Snijders zijn altijd ter zake kundig en op de hoogte van de laatste regelgeving. Daarnaast wordt het advies op een juiste manier gecommuniceerd zodat deze helder is. Kortom een zeer prettige samenwerking.

Tilaa
8

Gemeente Zaltbommel

Maaike van der Ven, Accountmanager

Als vastgoed en acquisitie specialist bij de gemeente Zaltbommel, welke naast de stad Zaltbommel uit nog 12 kernen (dorpen) bestaat, zijn er regelmatig juridische vraagstukken die moeten worden opgelost. Vooral voor de civiele vraagstukken hebben wij meermaals met veel genoegen gebruik gemaakt van de verschillende specialisten van Snijders Advocaten. Zowel voor procedures als voor ‘advies-vooraf’ heeft Snijders Advocaten ons juridisch en strategisch scherp geholpen. De dienstverlening was bovendien snel en de communicatie goed en vlot.

Gemeente Zaltbommel
8

Crédit Agricole

Thomas Goosen, Senior Manager Recovery Management

Klantbelang centraal stellen! Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. hecht als marktleider Consumptief Krediet veel waarde aan klantbelang centraal. Voor ons betekent dit onder andere dat je ook in moeilijke tijden debiteuren moet helpen die niet meer kunnen of willen betalen.Het woord “helpen” was een van de 1ste punten die gezamenlijk op tafel werd gelegd in de kennismaking! Vanuit daar is een waardevolle samenwerking ontstaan, waarbij Snijders advocaten er mede voor zorgt dat wij als bank de debiteur beter kunnen faciliteren op de vlakken, incasso, insolventie, WSNP en minnelijke schuldhulpverlening.

Crédit Agricole
7

Rüttchen Automotive Mercedes Benz

Tommy Derks, Vestigingsmanager

Bij Mercedes Benz is onze slogan ‘das beste oder nichts’. Zo heb ik ook de samenwerking met Snijders Advocaten ervaren de afgelopen jaren. Geheel volgens het motto van oprichter Danny Snijders zelf gaat het gehele kantoor voor ‘the best or nothing’.

Rüttchen Automotive Mercedes Benz
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties