073 720 02 00

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

10

Anoushka

Fantastische advocate, die op een professionele wijze bij ons de emotionele angel er uit wist te trekken en ons helder deed nadenken. Alle lof voor haar enorm snel en accuraat reageren op onze vragen per mail of telefoon. Heeft oprecht een zeer sterk verweer geschreven en stond in de rechtbank absoluut vol vertrouwen en rust die ze ook op mij uitstraalde zodat we de zaak op een heel prettige manier hebben kunnen schikken. Dankjewel Jitka!

10

Ramon

Het beste kantoor uit omgeving. Persoonlijk, scherp, kennis van zaken, gemotiveerd en gaat alleen voor het beste resultaat voor hun cliënt(e).

10

Jos

Noodgedwongen mij tot een advocaat moeten richten i.v.m. een echtscheiding. In de persoon van Jitka Swinkels trof ik een persoon die veel kwaliteiten in zich verenigde, maar haar meest bijzondere kwaliteit heb ik haar empathie gevonden. Niet alleen zakelijk, deskundig, punctueel, maar vooral betrokken. Je bent duidelijk een mens en geen klant. Hiervoor complimenten en dank.

9

Global VP of Sales, Dutch Multinational

Wanneer je onderbuik gevoel aangeeft dat er zaken zich onderwater afspelen en je twijfelt of dit in lijn is met goed werkgeverschap dan is het belangrijk en prettig om dit zo vroeg mogelijk te toetsen bij een partij die hierin gespecialiseerd is en de mores van het vak kent. Dit heb ik gevonden bij Tamara Jansen van Snijders Arbeidsrecht.

Als werknemer met meer dan 20 dienstjaren was het voor mij verwarrend en wringt dit met je loyaliteit en passie voor dit bedrijf. Tamara gaf inzicht in de status quo, de te verwachte scenario’s en stelde daarbij mijn wensen voor het verder verloop centraal. Dit gaf een enorme rust, het gevoel dat er zorg is en dat jouw vraagstukken op de juiste zorgvuldige en op kundige wijze worden behandeld. Als werknemer had ik me nooit verdiept in arbeidsrecht maar moet je het wel opnemen tegen de specialisten van het bedrijf die zich dagelijks met dit onderwerp bezighouden. Dit voelt als een zeer onveilige situatie waarin je steeds moet opletten dat je niet in hun valkuilen trapt. Dan heb je iemand nodig die voor jou op komt.

Tamara leefde zich goed in mij als persoon, was zeer goed beschikbaar, kwam op voor mijn rechten en vertegenwoordigde mij. Ik kan haar bij arbeidsvraagstukken van harte aanbevelen.

9

Anoniem

“Ik wil nogmaals mijn dank uitspreken voor het geweldige werk van mevrouw Hazan Senyuva. Ook mijn dank aan mevrouw Tamara Jansen, want zij had mij al telefonisch geadviseerd. Dat was ook de beslissende factor waardoor ik mij voor Snijders Arbeidsrecht uitsprak. Geweldig team, geweldige vrouwen!”

8

Marlou van Jaarsveld

Visual Workplace B.V., Creative Director & Owner

Via Freek van Wijk werd ik in contact gebracht met Danny Snijders en Thijs van Liempd. Mijn eerste ervaring met een advocatenkantoor. Ieder gesprek was begripvol, laagdrempelig doch professioneel, maar ook vol humor en vechtlust. Ik had direct het gevoel dat wij als Visual Workplace met onze case in de juiste handen waren.

Tijdens de zitting heeft Thijs ons kundig bijgestaan. Hoewel het een lastige en kille setting was, voelde het vertrouwd en warm.

Een eerste positieve ervaring voor mij met ons rechtssysteem, waar Snijders Advocaten de grootste rol in heeft gehad. Dank daarvoor Danny & Thijs.

9

Marcel Ebbers

Swiss Sense

Snijders Advocaten is een deskundig partner gebleken in het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als HR Directeur houd ik van daadkracht kwaliteit en oplossingen en dat heb ik gevonden in Snijders Advocaten. Ik kan een ieder aanraden dit kantoor te raadplegen.

8

Anoniem

Mijn ervaring met Snijders Advocaten. Pragmatisch, deskundig advies en een recht door zee benadering. Bij een mogelijk volgend juridisch dossier het kantoor dat door mij gebeld gaat worden.

9

Anoniem

De advocaten van Snijders staan ons altijd goed en deskundig bij. We kunnen er voor al onze arbeidsrechtelijke vragen terecht en krijgen altijd snel en praktisch bruikbare adviezen.

9

Lisette Kars

Vanwege een zakelijk geschil zocht ik een advocaat die mij kon bijstaan. Na wat onderzoek kwam ik terecht bij Snijders advocaten, waar Alberta mijn zaak op zich nam. Vanaf het begin was er een prettige, no nonsense communicatie en had ik het gevoel dat ze echt achter mij stond. Dat is een ontzettend prettig gevoel! Ze was duidelijk over waar ik juridisch stond en kon mij adviseren over welke stappen te nemen. Alle belangrijke zaken werden continue overlegd, zodat we er samen uitkwamen. Zij heeft de zaak tevens tot een goed einde gebracht! Kortom; Een ontzettend prettige samenwerking en mocht het ooit nog nodig zijn, zeker voor herhaling vatbaar.

8

Helma Latijnhouwers – Strijbosch

Würth Nederland B.V. , HR Manager

Wij werken sinds januari 2020 met Nina samen. Onze ervaring met Nina is dat zij zich goed verplaatst in ons als werkgever en het type bedrijf dat wij zijn. Ze denkt met ons mee in oplossingen en schetst alternatieven als deze er zijn. Ze is goed bereikbaar en handelt snel. Met inhoudelijke vragen kunnen we bij Nina terecht, want ze voorziet ons snel in een compleet, maar eerlijk antwoord.

9

Monique Petstra

Keune Haircosmetics Manufacturing B.V. , HR Manager

Nina is een gedreven arbeidsrechtsspecialist en zij adviseert onze HR afdeling over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Naast haar gedrevenheid om altijd het maximale resultaat te willen behalen, is zij ook een fijne sparringpartner. Wij raden Nina zeker aan voor uw bedrijf!

8

Anoniem

Vanaf het eerste (bel) contact, waarin ik mijn verhaal vertelde en de inzet van een advocaat wilde, heb ik steun en inzet van mijn advocaat ervaren. Alles wat gedaan werd richting de andere partij, werd met mij gedeeld. Ik ben elke keer gelijk op de hoogte gebracht van de reactie(s) van de andere partij en kon daarover “sparren” met mijn advocaat. De bereikbaarheid was erg goed. Er is best veel contact (telefonisch en via de mail) geweest en dat was erg fijn. Hij heeft mij altijd duidelijk de voors en tegens van de volgende stap duidelijk gemaakt en ik heb mij daar ondersteund in gevoeld.

9

Reno A.J. Meijer – DGA

Meijer Group B.V.

Bewondering voor de aanpak van een juridisch geschil die jaren aan duurde met een rabiate opponent. Waarbij wij recent de overstap van een niet nader te noemen advocaten kantoor naar kantoor Snijders als een “verlossing” hebben ervaren. Zowel op het communicatieve menselijke vlak als het actief betrokken zijn bij de strijd tussen wilskracht en emotie, waarbij zelfbeheersing een antwoord was. Team Snijders staat pal achter haar cliënt en zal daar waar nodig tot het gaatje gaan met behoud van plichtenethiek binnen de deontologie. Een hoge mate van betrokkenheid tekent Snijders, die verder gaat dan alleen het “afhandelen” van een commerciële aanpak binnen een juridisch geschil.

Het is zeker, indien wij juridische hulp danwel bijstand nodig hebben spreken wij direct Snijders Advocaten aan. Een aanrader voor diegene die betrokken experts zoekt waarbij integriteit en twee voeten op de grond mentaliteit een welkome aanvulling is. Met speciale dank aan mr. Alberta Veen-Brom.

9

Bewakingsdienst Van Mook

“Danny, je lijkt Barcelona wel… tikkie takka
Thijs heeft gebeld en onderneemt actie
Thnx man!!”

10

Bas van Rooij

Thijs heeft mij juridisch bijgestaan in het geschil met mijn werkgever waarin ik verzeild was geraakt. Reeds bij het 1e gesprek was er sprake van een klik. Hij toonde oprechte interesse, kwam meteen met mogelijke strategieën en was duidelijk strijdlustig.

Hij is een professioneel advocaat die goed luistert, doorzet, meedenkt en de te nemen stappen goed kan motiveren. Verder is Thijs een sympathiek persoon die ook het emotionele aspect niet uit het oog verliest. Zonder hem had ik de handdoek wellicht eerder in de ring gegooid en was de uitkomst anders geweest. Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat dat Thijs heeft geboekt!

9

Alex van Veen

Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

10

Helmut Hetzenauer

HIG Invest

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

8

Ilhem Mess

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

9

Rianne

Mijn verhaal bleek een zaak, een zaak waarin Jitka mij op professionele wijze heeft bijgestaan. Ik heb haar bijstand als zeer positief ervaren, zij is ter zake kundig en op momenten waarbij emoties spelen reageert zij op gepaste en deskundige wijze naar alle betrokkenen.

10

Renske en Maarten

Onze samenwerking met mr. Swinkels hebben wij als heel professioneel en bijzonder prettig ervaren. We voelden ons echt begrepen en gesteund. Haar doortastende manier van werken gaf ons het vertrouwen dat we het gewenste resultaat zouden behalen. Wij zijn content.

8

Niels en Marijke

We hebben Jitka leren kennen als een dame wie het kaas niet van haar brood laat eten en all the way gaat om ons als klant het beste te laten krijgen. Schakelt snel, communiceert vlot en bemiddelt uitstekend. Wij zouden Jitka dan ook erg aanbevelen.

10

Priscilla

Ik zocht een advocaat die mij kon bijstaan in verband met het verkrijgen van eenhoofdig ouderlijk gezag. Toen bleek dat mijn oude advocaat geen familierecht zaken meer deed, ben ik bij het kantoor Snijders Familierecht terecht gekomen. Mevrouw Swinkels heeft voor mij een verzoek ingediend bij de rechtbank en vervolgens vond een zitting plaats. Tijdens de zitting stond mevrouw Swinkels haar mannetje en mijn verzoek is uiteindelijk ook toegewezen! Mevrouw Swinkels is in mijn ogen de beste advocaat! Zij luistert goed naar wat je wensen zijn en is daarbij heel scherp. Mocht ik ooit in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, wend ik mij zeker weer tot dit kantoor en mevrouw Swinkels!

10

Hans & Angelique

We kwamen bij Jitka met een kwestie die al lang speelde. Jitka hielp ons om onze zaak helder te verwoorden en maakte onze mogelijkheden en kansen kristal helder. Het fijne van Mr. Swinkels is dat zij tegelijkertijd professioneel en persoonlijk betrokken is. Jitka was eerlijk over onze kansen en ze wist onze input op een begrijpelijke manier te vertalen naar een dagvaarding. Per stap in het proces gaf ze inzicht in de opties en hielp ze ons keuzes te maken met respect voor onze situatie. Uiteindelijk hebben we met de hulp van Jitka ons gelijk gekregen. Dat advocaten veel geld kosten, mag duidelijk zijn. Jitka heeft wat ons betreft aangetoond dat elke euro die we besteedden aan haar ondersteuning een goed bestede euro was. Zoek je een advocaat met kennis van zaken op gebied van familierecht en een warme betrokkenheid in de samenwerking? Dan raden wij Mr. Swinkels aan!

10

Bianca

Voor het eerst in mijn leven moest ik op zoek naar een advocaat. Geen idee waar ik op moest letten en al helemaal geen idee wie voor mijn situatie de beste advocaat zou zijn.
Via wat zoekwerk op de site van Snijders Familierecht terecht gekomen en dat voelde meteen goed.
De eerste afspraak met Jitka Swinkels was zeer fijn. Ze begreep me en gaf duidelijk aan wat ik wel en niet kon verwachten.
In de maanden die volgden heb ik veel steun gehad aan Jitka. Ze reageert snel en vriendelijk.
Ik kon alles aan haar vragen en ze vond niks raar. Ze gaf goede adviezen en ze heeft me echt door een moeilijke periode heen geholpen.
Ook haar correspondentie naar andere partijen was zeer goed en duidelijk, ze verwoordde precies wat ik bedoelde.
Ik ben Jitka erg dankbaar voor haar kundige werk en zal zeker weer bij haar aankloppen mocht dit ooit nog nodig zijn.
10

Peter & Anne Maren

Aangezien we tegenwoordig zelf een advocaat mogen kiezen van de rechtsbijstandverzekering, op aanraden van mijn broer, terecht gekomen bij Snijders Advocaten. Het betrof een casus binnen het familierecht en we zijn hier naar volle tevredenheid in bijgestaan en vertegenwoordigd door Jitka Swinkels.

De eerste indruk is meestal goud waard en dat was in dit geval ook. Al tijdens het eerste gesprek liet Jitka zien vakkundig, betrokken en empathisch te zijn. Dit is gedurende het traject zo gebleven. Jitka reageerde altijd razendsnel op onze mails, zelfs op studiedagen. Daarbij waren haar reacties op mails van de tegenpartij immer vlijmscherp. Dit werd zeer gewaardeerd door ons, we voelden ons echt gesteund.

We hebben een hele prettige samenwerking ervaren en mochten we in de toekomst wederom een advocaat nodig hebben zullen we zeker Snijders Advocaten benaderen.

10

Rick

Onverwacht onlangs gebruik moeten maken van een advocaat vanwege een ontslagprocedure.
Goede en duidelijke uitleg ontvangen van, in dit geval, advocaat Thijs van Liempd.
Prima geholpen en duidelijke communicatie. Alles goed en in korte tijd geregeld en afgehandeld, dus zeer tevreden!

10

Ronduit top!

Damien Kok

Op eigen keuze bij Snijders gekomen en direct hartelijk ontvangen. Denken mee in het dossier en staan altijd voor je klaar. Veel en persoonlijk contact gehad met een meer dan voldoende resultaat. Een echte aanrader.

10

Schouten & Nelissen

Natalina Pennacchioni, HR directeur

Schouten & Nelissen werkt al een aantal jaren tot volle tevredenheid samen met Snijders Advocaten als huisadvocaat. We maken gebruik van de verschillende specialisten op het gebied van arbeidsrecht, contractmanagement, aanbestedingen en diverse overstijgende issues. De indeling in specialiteiten is voor mij als klant prettig, het betekent dat je altijd de beste advocaat op zijn/haar kennisgebied tot je beschikking hebt.

Daarnaast maken wij gebruik van het HR abonnement, een vaste advocaat als aanspreekpunt die jouw organisatie kent, weet wat er speelt en snel kan helpen bij alle praktische vragen, dit voelt echt als partnerschap. En …. de teller gaat niet meteen tikken bij ieder telefoontje 😊.

Minstens zo belangrijk vind ik de werkwijze, uitstraling en het gedrag van Snijders Advocaten. De Snijders gedragscompetenties zijn goed overgedragen door eigenaar en oprichter Danny Snijders. Iedereen is pragmatisch, snel, to the point, makkelijk benaderbaar en heeft de ‘can do’ mentaliteit. Tenslotte hangt een succesvolle samenwerking (voor mij) met een advocatenkantoor niet alleen af van waar de studie is gevolgd of hoeveel rechtszaken zijn gedaan (alhoewel dat bij Snijders ook wel goed zit). Er is een issue en dat gaan we samen (praktisch en snel) oplossen, ze kunnen meedenken buiten de gebaande paden zonder dat je als HR op je vingers getikt wordt, ook erg prettig! Uiteindelijk zijn de persoonlijkheid en het gedrag van de advocaat factoren die de effectiviteit vergroten en uiteindelijk voor ‘winst’ zorgen.

9

Cindy Faro

Cindy Faro, Eigenaresse bij BuroFaro

Het verschil in kwaliteit was immens groot, de gratie, kennis klasse en “Quote” waardige advocaat van Snijders of de met gebakken lucht meppende verzinsels van een “Story” niveau advocaat” van de tegenpartij namens zijn cliente. Nooit gedacht Snijders zelf te moeten inzetten, maar toen de maat na feitelijke constateringen echt vol was en voor mij een verdere samenwerking absoluut onmogelijk was met mijn zakenpartner, ben ik na een alleszeggende reactie van betreffende partner direct naar Snijders gereden. Ik heb vanaf dat moment niet meer met haar gesproken op mijn uitdrukkelijk verzoek en heb volledig vertrouwen middels volmacht gesteld in mijn advocaat. Samen is het dan ook gelukt niet mee te gaan in een low level ordinaire strijd die uitgelokt werd door tegenpartij. Fileerde mijn advocaat elk bedenksel wat na elk zakelijk voorstel mijnerzijds weer uit de haar fata morgana hoed getoverd werd om zakelijk en persoonlijk te schaden en konden we strategisch en weloverwogen op het einde met een briljante 360 graden draai de deal sluiten. Snijders en BuroFaro werken nu regelmatig samen. Tot beider tevredenheid.

10

Mevrouw A. de Blank

mevrouw A. de Blank

Wanneer je na 3 jaar vechten eindelijk gladiatoren voor je mag laten vechten kan je geen beter stel hebben dan Danny en Ibtisame! Wat een power koppel zijn die twee! Dankzij “de brains en de branie” hebben wij de meest gunstige uitkomst van onze rechtzaak kunnen behalen. Ondanks hun moordend drukke agenda nemen ze altijd tijd voor je, hoe groot of klein je vragen, zorgen of opmerkingen ook zijn. Wij blijven Danny en Ibtisame altijd dankbaar voor hun hulp en betrokkenheid!

9

FC Den Bosch

Peter Bijvelds, Directeur FC Den Bosch

Snijders Advocaten is voor ons een toonbeeld van een organisatie met gevoel voor de juiste balans. Persoonlijke aandacht en inleving gecombineerd met zakelijke expertise en objectiviteit. Daarnaast werken er gewoon leuke, kundige mensen.

FC Den Bosch
8

Carlien Dirkse van den Heuvel

Olympisch kampioen Oranje dames hockey 2012

Als topsporter wil ik mij volledig kunnen focussen op de sport. Als speler van Oranje en speler van SCHC dames 1 te Bilthoven is de speel- agenda uiteraard vrij vol. Toen ik werd geconfronteerd met een bedrijf dat zonder toestemming gebruik maakte van mijn ‘portret’ (heeft eerst mijn management contact gezocht met het bedrijf om tot een overeenkomst te komen.Toen daar niet op werd gereageerd )heb ik via mijn management een beroep gedaan op de advocaten van Snijders Advocaten. Immers, dit bedrijf, een oogkliniek, gebruikte een actiefoto van mij zonder enig overleg of sponsorcontract. Snijders Advocaten zorgde er voor dat ik binnen zeer korte tijd, zelfs zonder gerechtelijke procedure, een redelijke vergoeding kreeg voor het gebruik van de foto. Ook werd er voor gezorgd dat de foto niet nog eens zomaar mocht worden gebruikt zonder mijn toestemming. Helemaal prettig was het dat ik naast het mooie schikkingsbedrag, niks aan kosten voor mijn advocaat hoefde te betalen, nu ook deze kosten werden verhaald op de tegenpartij. Ik ben dus zeer te spreken over de daadkracht van Snijders Advocaten en daarom schrijf ik deze referentie met alle plezier.

8

Kadijk Beach

Deborah Kadijk, Eigenaar

Als topsporter, mijn sport is beachvolleybal, speelde ik op de Olympische Spelen van Atlanta en Sydney. Als trainer coach bracht en breng ik teams naar de Nationale, Europese en Wereldtop. Mijn werk is topsport. Ik kan dit ook zonder aarzelen zeggen over het werk van Snijders Advocaten. Ook zij bedrijven topsport! In de nog korte periode dat wij met dit kantoor in contact staan, kenmerken hun werkzaamheden zich als die van een topsporter. Een goede voorbereiding, een haarscherpe focus, toewerken naar een piek, in oplossingen concreet zijn, altijd erop gericht om binnen de mogelijkheden het maximale eruit te halen. Daar houd ik me mee bezig, en daar houden zij zich mee bezig, hele verschillende vakgebieden, maar met de aanpak van een topsporter. Fijn om mee te werken!

9

Mood Concepts

Corine Berkel, Director Mood Concepts B.V.

Juridisch advies is vandaag de dag onmisbaar binnen je bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een contract met één van je klanten, een huurcontract, een arbeidsconflict of een civiele kwestie. Belangrijk is dat ons bedrijf met, in voorkomende gevallen, grote financiële belangen als het onze daarin vakkundig en zorgvuldig geadviseerd wordt, in de lijn van onze bedrijfspolicy. De integriteit van Danny Snijders, als mens, tref je terug binnen het totale kantoor en al haar medewerkers. Dat is de manier waarop wij zaken willen doen; betrouwbaar, eerlijk en zorgvuldig. Snijders Advocaten is voor ons een vanzelfsprekende keuze op het gebied van uiteenlopend juridisch advies. Wij kunnen Snijders Advocaten van harte aanbevelen als full-service juridische partner voor uw organisatie.

Mood Concepts
7

Eeterij de Dungense Brug

Raymond van Zon, Eigenaar

We liepen tegen een arbeidsconflict aan. Ondanks dat we al zolang ondernemen, was dit nieuw voor ons en zaten we er erg mee in onze maag. Wij keken er ook tegen op een advocaat in de arm te moeten nemen. Dit bleek niet nodig. De advocaten van Snijders hebben een down to earth mentaliteit en zijn erg toegankelijk. Wij hebben vanaf het begin een grote betrokkenheid ervaren. Door hun inzet, pragmatische instelling en hun voortvarend en vakkundig optreden hebben wij deze kwestie in zeer korte tijd succesvol kunnen afsluiten.

8

Excellenta Duolight

Marianne Deckers, Marketing & Sales

Snijders Advocaten beschikt over een team van gedreven advocaten en juridische medewerkers die met een persoonlijk tintje direct adviseren en begeleiden. De plezierige manier van communiceren maakt het voor ons eenvoudig een lastige zaak over te dragen.

9

ERIB

Henri van den Wassenberg, Directeur ERIB

Wat ons aantrekt in Snijders Advocaten is de snelheid waarmee zaken worden opgepakt alsmede de sterke inhoudelijke argumentatie. Kenmerken van Snijders Advocaten is dan ook jong, fris, zakelijk en zeer kundig!

ERIB
10

Anoniem

Anoniem, Commercieel Directeur

Vandaag heb ik de vaststellingsovereenkomst getekend en vanmiddag is de vergoeding overgemaakt. Een mooi (lees prachtig) resultaat, hier zag het een paar weken geleden niet naar uit. Na 4 weken juridisch getouwtrek schoot het niet echt op. Gelukkig heb ik toen besloten om mijn zaak aan Snijders (lees Strijders) Advocaten over te dragen. Ik heb veel bewondering en waardering voor jullie (gezamenlijke) optreden. Inhoudelijk uitstekend, tactisch slim en een vlijm scherp optreden. Strijdend in de aanval om de wederpartij aan te pakken en in beweging te krijgen, en met alle succes. Jullie zijn een ambassadeur rijker!! Ik heb afgelopen week aan zeker 6 mensen uit mijn netwerk verteld hoe enthousiast ik over jullie ben.

10

Laurens Simonse Groep (LSG)

Laurens Simonse, Directeur LSG

Sinds bijna tien jaar is Snijders Advocaten onze huisadvocaat. Het is een advocatenkantoor dat meedenkt met de ondernemer en vanuit die visie een advies geeft dat in de lijn met de onderneming ligt. Het is in staat om daarbij de essentie van zaken goed naar boven te halen. Bovendien verstaan zij de kunst om het vervolgens in begrijpelijke taal uit te leggen en niet te vervallen in allerlei wollig advocatenjargon. Daarnaast straalt Snijders een bepaalde dynamiek, brutaliteit en ondernemingsdrift uit die atypisch is voor een advocatenkantoor maar juist hierom zo goed bij Laurens Simonse Groep past.

8

Famous Flavours

Tobias Overgoor, Eigenaar

In mijn cateringbedrijf Famous Flavours streef ik er naar mijn gasten altijd het beste voor te schotelen. Dit verwacht ik ook van de mensen met wie ik samenwerk. Op het moment dat één van mijn opdrachtgevers failliet werd verklaard, na een grote partij en de rekening onbetaald was gelaten, zat ik in zak en as. Hoe vervelend is het als je als ondernemer niet betaald krijgt voor de producten of diensten die je levert?! Toen ik mij hiermee tot Snijders Advocaten wendde pakten zij deze zaak doortastend en adequaat op.

Zij dienden de vordering namelijk niet in bij de curator maar stelden de bestuurder van de failliete opdrachtgever aansprakelijk. Door deze inspanning en handelswijze heb ik alsnog het volledige openstaande bedrag terug ontvangen. Snijders Advocaten heeft hiermee mijn eerdergenoemde verwachten volledig waargemaakt. Waarvoor dank.

9

Lidewij Welten

Lidewij Welten, Tophockeyster HC Den Bosch

In mijn hoedanigheid als tophockeyster van Hockey Club Den Bosch en het Nederlands Elftal ben ik bijna 24/7 bezig met wedstrijden, trainingen en andere hockey gerelateerde activiteiten. Deze activiteiten hebben mijn volledige aandacht en inspanning nodig, waardoor ik mij verre probeer te houden van juridische aangelegenheden. Op het moment dat er zich echter toch een probleem aandiende met een sponsor die zijn verplichtingen niet na kwam, was ik dan ook zeer verheugd met het feit dat het team van Snijders Advocaten met hun goede en doortastende manier van werken mij alle zorgen uit handen nam en ik me volledig kon blijven concentreren op het hockey. Ondertussen werken de advocaten van Snijders aan een oplossing voor mijn probleem en proberen zij steeds het maximale voor mij als cliënte te bewerkstelligen, waarbij alle juridische mogelijkheden die zij ter beschikking hebben worden ingezet wanneer dat nodig blijkt. Want net als in het hockey stemt Snijders Advocaten haar tactiek af op de tegenstander en omstandigheden, maar gaat men altijd voor de winst. Wanneer ik in de toekomst weer tegen dit soort problemen aan loop zal ik dan ook zeker een beroep op Snijders Advocaten.

8

Keune Haircosmetics B.V.

Sabine Moonen, HR Manager

Als HR manager is het belangrijk om up to date te zijn in het arbeidsrecht. De kans op fouten wordt kleiner als je regelmatig je kennis bijspijkert.
Snijders Advocaten geeft regelmatig kennis seminars voor HR professionals. De kwalitiet van de arbeidsrecht advocaten is hoog, terwijl de sfeer informeel is.

Keune Haircosmetics B.V.
10

Renault Trucks

Martijn Wittebol, Credit Manager Renault Trucks

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Snijders Advocaten, volgens onze beleving staat er echt een team achter ons, die ons helpt met het innen van achterstallige vorderingen. Korte lijnen, snel resultaat, is wat ons tevreden stemt. Meedenkend met onze organisatie, snelle en correcte afwikkeling van geïncasseerde bedragen, maakt een goeie samenwerking met Snijders Advocaten een feit.Communicatie tussen Renault Trucks en Snijders Advocaten is op een leuke en persoonlijke wijze, waardoor je het gevoel krijgt, dat je deel uitmaakt van een solide en goed bedrijf.

Renault Trucks
9

Have a Nice Day

Martijn Vervoordeldonk, Eigenaar

Het komt helaas wel eens voor dat we facturen moeten incasseren via een externe partij. Snijders Advocaten pakt dan snel en adequaat bepaalde zaken voor ons op. Hun aanpak is vlot en de communicatie helder. Voor gedegen juridisch advies zijn ze een prettige (sparring)partner. We genieten een optimale ondersteuning bij ons debiteurenbeheer.

Have a Nice Day
7

Quiver

Snijders Advocaten heeft ons in een aandeelhoudersgeschil fantastisch bijgestaan. Als team konden we prima met ze samenwerken.Door de juiste strategie & aanpak was de zaak professioneel en zonder hoge kosten tot een goed resultaat gebracht.

9

MPS I Martinair Party Service

Erwin Verschoor, Directeur

Toen wij besloten om met MPS I Martinair Party Service zelfstandig actief te worden in de markt, zochten wij een goede advocaat met ervaring in de food en cateringbranche. Omdat we mr Danny Snijders van naam kenden als voorheen de advocaat van Martinair Party Service en zijn reputatie goed was, hebben we hem benaderd. Hij heeft ons vervolgens vakkundig bij de overname bijgestaan. Als een ervaren sparringpartner, maar ook als scherp redacteur van de overname contracten, heeft hij samen met ons dit proces succesvol doorlopen.

8

Dhr. van Schijndel

Dhr. van Schijndel

Ik ben restauranthouder van een bekend restaurant. Ik had een fors probleem met een werknemer. Ik deed toen op aanraden van een andere ondernemer een beroep gedaan op de arbeidsrecht advocaten van Snijders Advocaten.
Zij hebben alles perfect voor me opgesteld zodat alles snel en naar tevredenheid voor mij opgelost is.
Mijn complimenten, heel top gedaan!

10

Boelens de Gruyter

Bob Sanders, Vastgoedontwikkelaar

Boelens de Gruyter heeft de afgelopen jaren meerdere vastgoed gerelateerde juridische vraagstukken neergelegd bij Snijders Advocaten. Wij zijn zeer tevreden over de adviezen in deze dossiers, waarbij er praktisch en oplossingsgericht meegedacht wordt door Danny en zijn collega’s.

Boelens de Gruyter
9

Lodige

Leo Aardoom, Director

Lodige Benelux, leverancier van lift- en transportsystemen, maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van Snijders Advocaten. Naast de persoonlijke en plezierige manier van werken, heeft de kennis en kunde van het kantoor vele malen haar waarde voor ons bewezen. Of het nu gaat om vraagstukken met betrekking tot incasso’s, arbeidsrechtelijke en algemene voorwaarden, Snijders Advocaten heeft voor ons altijd een passende oplossing geboden. Snijders Advocaten handelt vanuit een informele omgeving waar wij als Lodige Benelux ons prettig bij voelen en waarmee het goed zaken doen is.

Lodige
8

Tilaa

Tilaa BV maakt gebruik van de dienstverlening van Snijders Advocaten op zeer uiteenlopende gebieden, of het nu gaat om HR, AVG of andere MKB-uitdagingen.

De medewerkers van Snijders zijn altijd ter zake kundig en op de hoogte van de laatste regelgeving. Daarnaast wordt het advies op een juiste manier gecommuniceerd zodat deze helder is. Kortom een zeer prettige samenwerking.

Tilaa
8

Gemeente Zaltbommel

Maaike van der Ven, Accountmanager

Als vastgoed en acquisitie specialist bij de gemeente Zaltbommel, welke naast de stad Zaltbommel uit nog 12 kernen (dorpen) bestaat, zijn er regelmatig juridische vraagstukken die moeten worden opgelost. Vooral voor de civiele vraagstukken hebben wij meermaals met veel genoegen gebruik gemaakt van de verschillende specialisten van Snijders Advocaten. Zowel voor procedures als voor ‘advies-vooraf’ heeft Snijders Advocaten ons juridisch en strategisch scherp geholpen. De dienstverlening was bovendien snel en de communicatie goed en vlot.

Gemeente Zaltbommel
8

Crédit Agricole

Thomas Goosen, Senior Manager Recovery Management

Klantbelang centraal stellen! Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. hecht als marktleider Consumptief Krediet veel waarde aan klantbelang centraal. Voor ons betekent dit onder andere dat je ook in moeilijke tijden debiteuren moet helpen die niet meer kunnen of willen betalen.Het woord “helpen” was een van de 1ste punten die gezamenlijk op tafel werd gelegd in de kennismaking! Vanuit daar is een waardevolle samenwerking ontstaan, waarbij Snijders advocaten er mede voor zorgt dat wij als bank de debiteur beter kunnen faciliteren op de vlakken, incasso, insolventie, WSNP en minnelijke schuldhulpverlening.

Crédit Agricole
7

Rüttchen Automotive Mercedes Benz

Tommy Derks, Vestigingsmanager

Bij Mercedes Benz is onze slogan ‘das beste oder nichts’. Zo heb ik ook de samenwerking met Snijders Advocaten ervaren de afgelopen jaren. Geheel volgens het motto van oprichter Danny Snijders zelf gaat het gehele kantoor voor ’the best or nothing’.

Rüttchen Automotive Mercedes Benz
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties