073 720 02 00

Advocaat in Almere

Heeft u een écht goede advocaat nodig voor uw zaak in Almere? De specialisten van Snijders Advocaten staan voor u klaar. Ons advocatenkantoor heeft locaties in Den Bosch en Amsterdam, maar wij zijn ook actief in Almere en omgeving. Sterker nog, bedrijven en ondernemers uit het hele land kunnen bij ons ondernemingsgerichte en snelgroeiende kantoor terecht. Door een effectieve strategie op het juiste moment in te zetten, weten onze advocaten u altijd op de beste manier bij te staan.

De verschillende rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze klanten het best kunnen helpen door te werken met advocaten met specialisaties. Dus geen advocaten die van elk rechtsgebied een beetje weten, maar die echt volledig gespecialiseerd zijn op één vlak. Of u dus voor uw zaak in Almere een advocaat nodig heeft die u kan bijstaan op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, ondernemingsrecht of bestuursrecht, Snijders Advocaten is hét advocatenkantoor.

Onze aanpak

Wij staan bekend om onze krachtige, adequate, pragmatische en persoonlijke aanpak. U staat bij ons centraal, ongeacht de zaak waar we u mee mogen helpen. Daarbij denken we altijd in oplossingen en niet in problemen. Samen met onze goede prijsstelling maakt deze aanpak dat vele cliënten voor ons kiezen, en niet voor de dure kantoren op de Zuidas.

Neem contact op met ons advocatenkantoor voor uw zaak in Almere

Het is al vervelend genoeg dat u in een geschil verwikkeld bent geraakt. Bij Snijders Advocaten maken we het u zo gemakkelijk mogelijk door u op ieder rechtsgebied standvastig bij te staan. Wij zijn er voor u. Heeft u dus een advocaat nodig voor uw zaak in Almere? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties