073 720 02 00

Advocaat in Amsterdam

Op zoek naar een goede advocaat in Amsterdam? Die vindt u bij Snijders Advocaten. Wij staan bekend als hét advocatenkantoor voor ondernemingen en particulieren uit het hele land, waaronder Amsterdam en omgeving. Wat een samenwerking met ons zo succesvol maakt? Wij zetten op het juiste moment de juiste strategie in. Daardoor halen we keer op keer de beste resultaten.

Een advocaat aan huis voor uw bedrijf in Amsterdam

Vele bedrijven en ondernemers in Amsterdam en omstreken hebben inmiddels een huisadvocaat van ons advocatenkantoor aangesteld. Deze samenwerking verloopt middels een ‘huisadvocaat-abonnement’. In plaats van elke minuut van een contactmoment te declareren, spreken we een vast maandbedrag met u af waarbij iedereen van het bedrijf onbeperkt de huisadvocaat kan spreken. Dat kan via e-mail, maar ook telefonisch of zelfs face to face.

Een kosteloos onderdeel van dit abonnement is de verdieping in uw uitdagingen. Dat wil zeggen dat de advocaat zichzelf verdiept in uw bedrijf in Amsterdam, waaronder in de bedrijfsvoering en de bijbehorende processen en risico’s. Waarom we deze service aan u aanbieden? We willen investeren in een lange, loyale en succesvolle vertrouwensrelatie. Op deze manier kunnen we, op momenten dat het nodig is, snel en efficiënt met u schakelen en uw problemen oplossen.

Andere diensten waarvoor u bij ons terechtkunt

Snijders Advocaten staat bekend om de brede dienstverlening op rechtsgebied. Als advocatenkantoor bieden we ondernemers en bedrijven in Amsterdam en omgeving bijvoorbeeld ook ondersteuning op het gebied van herstructurering, letselschade en overnames. We zijn in alle gevallen uw te vertrouwen sparringpartner, die u en uw zaak centraal stelt.

Wist u bovendien dat u als particulier bij ons terechtkunt voor zaken omtrent familierecht? Wij hebben meerdere advocaten in dienst die u hiermee kunnen helpen. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende familierechtelijke kwesties, van echtscheidingen tot geschillen wat betreft de erfenis. Advies, mediation en procederen behoren tot de diensten waarmee zij u kunnen bijstaan. Ook bij familiekwesties staan daadkracht, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht bij ons centraal.

Neem nu contact met ons op

Heeft u voor uw zaak in Amsterdam een goede, betrouwbare advocaat nodig? Dan zit u goed met een samenwerking met Snijders Advocaten. Neem gerust eens contact met ons op voor een kennismaking. U kunt eventueel een afspraak maken voor een bezoek aan ons advocatenkantoor aan de Prinsengracht in Amsterdam.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties